För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Tavelbelysning

Bildljus är en typ av tavelbelysning som vi skulle vilja lyfta fram. Med ett bildljus sätter du bokstavligen din tavla, affisch eller fotografi i rampljuset! Pålamporochljus du har kommit till rätt plats för bildbelysning. Vi har lampor i alla stilar.
Tavelbelysning
3 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
3 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Tavelbelysning värt pengrna

Tavlan eller fotot som du är så stolt över har fått en framträdande plats på väggen. Något som du har hängt upp med sådan omsorg bör verkligen framhävas vackert. Konstverket ser mer levande, slående och speciellt ut och färgerna framträder bättre med rätt bildljus ovanför.

Hitta rätt bildljus

En tavellampa är speciellt gjord för att hänga ovanför en tavla eller affisch. Det lyser ner sitt ljus och får den vackra målningen eller fotografiet att tala för sig själv. Tack vare den höga kvaliteten på belysningen behöver du inte oroa dig för att missfärga din tavla eller fotografi. Speciell bildbelysning har ofta en manövrerbar arm, vilket gör att du kan välja rätt belysningsvinkel. Detta beror på att varje målning är annorlunda. Men självklart kan du också välja en vanlig vägglampa om du föredrar det! Se alla vägglampor från lamporochljus.

Beställ din tavellampa online

Lamporochljus har valt ut de bästa målarlamporna åt dig. Våra bildlampor säkerställer en jämn ljusfördelning. Är du osäker på om det är en bildlampa du letar efter? Lyckligtvis hos lamporochljus finns det mycket mer i belysning än bara bildlampor, inklusive golv- och bordslampor. En golvlampa lyser upp din tavla underifrån vilket skapar en viss skugga. Upptäck själv vad du gillar bäst och beställ din lampa direkt online!

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna