LED lister

Spara plats med vårt utbud av LED-lister!

Vårt sortiment av LED-lister är perfekt för användning när det gäller utrymmen du vill lägga till eller markera i ditt hem! Långvariga och energieffektiva LED-lister är perfekta när du behöver ett roligt och praktiskt ljus som alltid är tänt. De flesta av våra LED-lister kommer kompletta som en uppsättning på upp till 20 meter, från IP-klassificering IP20 till IP65, idealisk för både inomhus och utomhus. Välj från RGB-lister med fjärrkontroll för att ändra färgalternativen till lister som levereras med rörelsesensor för mörka områden i ditt hem där belysningen är begränsad, perfekt på barnrum, mörka hallar eller helt enkelt i ditt eget sovrum när du behöver ett ljus till vägleda dig mitt i natten! Oändliga val när det gäller våra LED-lister!

LED lister
2 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
2 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

LED-lister

Om du letar efter flexibla men ändå elegant LED-belysning så är LED-lister perfekt för dig. LED-lister är lätta att använda och kan praktiskt taget sättas upp var som helst, eftersom de är så flexibla kan du installera denna belysning i horn och under skåp för att få den belysning som du behöver. De är anpassnings- och justerbara i längd. LED-lister är perfekta att använda på ställen där du vill skapa en härlig atmosfär och rolig känsla, detta på grund av den stora variationen av färger. Kolla in våra LED-lister nu!

Stilrena och eleganta ljuslister för dig.

Våra LED-lister är inte bara effektiva och funktionella, de har också ett vackert ljus på grund av den färgskiftande RGB-tekniken. Perfekt designade för kantbelysning eller på platser där det är svårt att få in ljus. Perfekta för dina köksskåp, till badrumsbelysning eller helt enkelt som dekorationsbelysning. Med de kraftfulla LED-lampor erbjuder ljuslisten ett kraftfullt och vackert ljus i vilken färg du vill. Hitta det perfekta stället för en LED-list!

Behöver du hjälp eller råd när det kommer till LED-lister?

På lamporochljus.se finns det alltid någon redo att hjälpa dig med att hitta den perfekta belysningen. Du kan kontakta oss måndag till fredag mellan 10:00 och 17:00 (lunchstängt: 12:00-12:30) via mail och telefon. Vi erbjuder gratis rådgivning och vi finns här för att hjälpa dig!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna