Få minst 20 % rabatt på allt*

Båglampor

En vacker välvd golvlampa som blickfång

En båglampa ger stämningsfull belysning i hemmet! Vårt sortiment omfattar både moderna och designade välvda båglampor. I vårt sortiment hittar du böjda golvlampor med en sfär, en lampskärm eller flera armar. Du bestämmer! Låt en vacker välvd golvlampa lysa upp din interiör.

Båglampor
50 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
  • Gratis frakt över 1000 kr
  • 30 dagar returrätt
 1. Arc-for-Arc-lampa-XXL-svart
  Arc for Arc lampa XXL svart
  2 489,00 kr 1 205,00 kr
  Mer information
  På lager
50 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Köp dina båglampor här!

Båglampa är mycket lämpligt om du vill sprida mycket vackert ljus i ditt rum. I vårt sortiment hittar du både moderna och designade välvda lampor. Leta också efter en tidlös variant som en svart båglampa. Är du mer av en robust typ? En idustriell golvlampa båglampa finns i vårt sortiment! Vissa välvda golvlampor har en sfär, andra har en lampskärm eller flera armar. Något för alla på lamporochljus.


Behöver du hjälp med att hitta de perfekta välvda lamporna?

Båggolvlampor är perfekta att använda både som en funktionell och atmosfärisk ljuskälla. På grund av det stora utbudet av både stora och små svängda golvlampor förstår vi att det är svårt att göra ett val. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Letar du efter en tidlös eller slående båglampa? Med vår hjälp kommer du garanterat att hitta den!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna