Bordslampa LED

LED-bordslampor för inomhus- och utomhusbruk!

När det gäller vårt sortiment av LED-bordslampor så kommer du att bli överraskad av det stora utbudet vi har till dig! En LED-bordslampa är perfekt för att skapa atmosfär och värme överallt där du behöver lite extra belysning. Välj en LED-bordslampa för ditt kontor eller som sängbordslampa eller en modern och industriell designad LED-bordslampa till ditt vardagsrum och matplats. Vissa av våra LED-bordslampor kommer kompletta med den senaste LED-dimningstekniken som gör att du kan styra ljusintensiteten via en brytare eller touchknapp! Fullända din inrednings helhetslook med våra LED-bordslampor!

Bordslampa LED
33 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
  • Gratis frakt över 1000 kr
  • 30 dagar returrätt
  • Gratis retur 
 1. Modern-bordslampa-svart-inkl.-LED---Etienne
  Modern bordslampa svart inkl. LED - Etienne
  A+
  1 199,00 kr 1 105,00 kr
  Mer information
 2. Interiörveckor

33 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Bordslampa LED

LED-lampor har blivit en av de viktigaste ljuskällorna både för inomhus- och utomhusbruk. Du hittar ett brett sortiment LED-bordslampor på lamporochljus.se som passar just dina behov. Vi har både bordslampor som redan kommer med LED-lampor och bordslampor som passar till LED-lampor. De är energieffektiva, energisnåla lampor med längre hållbarhet och bättre ljus än konventionella lampor. LED-bordslampan är med andra ord ett måste i ditt hem. Stilar och designs som passar alla hem eller kontor, kolla in vårt sortiment nu!

LED-bordslampor och hållbarhet går hand i hand.

Vårt sortiment av LED-bordslampor är inte bara funktionella och effektiva, de är också snyggt designade för att passa ditt hem eller kontor. Vi har allt från moderna och stilrena till industriella och art deco-designs. Bordslampor med kraftfulla LED-lampor. Du kan välja mellan bordslampor med touchfunktion till bordslampor med läsarm till lampor med snygga skärmar, perfekta till ditt sovrum, matsal eller vardagsrum. LED-bordslampor med dimmerfunktion låter dig kontrollera ljusintensiteten utan att du behöver oroa dig för LED-lampans hållbarhet eller att den släpper ut värme, vackert ljus som håller i flera år! Njut av dessa lampor som har ett unikt sätt att lysa upp och skapa en härlig atmosfär för mindre, upp till 80 % mer energieffektivt och kostnadseffektivt året runt. Den perfekta LED-bordslampan i olika stilar och med olika ljus kommer definitivt skapa den perfekta belysningen i vilket rum som helst.

Behöver du hjälp eller råd när det kommer till LED-bordslampor?

lamporochljus.se finns det alltid någon redo att hjälpa dig med att hitta den perfekta LED-bordslampan. Du kan kontakta oss måndag till fredag mellan 10:00 och 17:00 (lunchstängt: 12:00-12:30) via mail och telefon. Vi erbjuder gratis rådgivning och hjälper dig att hitta den perfekta lampan.

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna