Solcellslampa

Solcellsbelysning för trädgård tillgängligt till dig nu!
Utomhus-sollampor är perfekta för din trädgård eftersom du inte behöver några kablar eller ledning, en soldriven utomhuslampa är fullt utrustad med en solcell som laddas av direkt solljus! Miljövänlig och enkel installation.

Solcellslampa
14 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
  1. Veckoerbjudanden

14 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Solcellslampa

Här hittar du ett stort urval av solcellslampor här hos oss! Välj från en rad av moderna och klassiska LED-solcellslampor med rörelsesensor och solceller och dekorativa solcellslampor designade för att passa just din uteplats. Den perfekta miljövänliga solcellslampan till din trädgård och ytterdörr. Solcellslampor med flera olika IP-klassificeringar, fullt utrustade med LED-ljuskällor, rörelsesensorer och ljuskänsliga sensorer.

Solcellslampor perfekta för din trädgård och veranda.

Stor variation av solcellslampor för utomhusbruk och med rörelsesensorer för att hjälpa dig i mörkret. Välj bland klassiska och moderna vägglampor med solceller och rörelsesensorer, moderna ljuspelare med sol- och rörelsesensorer och dekorativa trädgårdslampor på spett, fullt utrustade med infraröd rörelsesensor och ljuskänslig sensor. Lys upp din uppfart med våra solcellsspotlights med LED-lampor och rörelsesensor och hela vägen upp till ditt garage med våra ljuskänsliga strålkastare med solceller. miljövänliga, soldrivna LED-lampa som kommer med både rörelsesensor och ljussensor som gör att lampan lyser med energi direkt från solen. Gör om din trädgård och uteplats med våra varma och välkomnande solcellslampor som ger dig säkerhet och ljus när du behöver det. Moderna och eleganta solcellslampor till väggen till diskreta och enkla markspotlights med IR-sensorer till flera soldrivna dekorativa trädgårdslampor, med våra solcellslampor kan du vara säker på att aldrig vara utan ljus i mörkret. Kolla in vårt stora sortiment av solcellslampor perfekta som din huvudljuskälla utomhus!

Behöver du hjälp med att hitta solcellslampa? Låt oss hjälpa dig.

På lamporochljus.se har vi ett stort utbud av solcellslampor, därför kan det vara svårt att hitta den rätta lampan som passar just dina behov. För att underlätta för dig och ge dig all information du behöver kan du nå oss via mail eller telefon. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta lampan.

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna