Få minst 20 % rabatt på allt*

Markspotlights

En rad utomhusmarkspotlights finns i lager!

Letar du efter högkvalitativa markspotlights för utomhusbruk? Lamporochljus har det du letar efter. I denna kategori hittar du alla markspotlights i vårt sortiment. Dessa utomhusgolvspotlights är gjorda av olika material och i olika utföranden.

Markspotlights
10 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
10 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Utomhus markspotlights

Vill du köpa vackra utomhusmarkspotlights till trädgården? Hos lamporochljus har du kommit till rätt ställe. Vi säljer markspots i olika typer och storlekar. I allmänhet kan markstrålkastare utomhus delas in i två olika typer; den infällda spotten, som är fixerad i marken, och den utanpåliggande spotten, som placeras på marken. Ta en titt på vår webshop så kanske du hittar de utomhusmarkspotlights du letar efter! Letar du efter en riktigt energieffektiv utomhusmarkspotlight? Ta då en titt på våra LED-markspots!


Golvspotlights utomhus till rätt pris

Våra utomhusgolvspotlights är idealiska för alla trädgårdar och kan ha flera funktioner. Vi har till exempel utomhusgolvspottar som är utrustade med en rörelsesensor så att du alltid kan hitta rätt i din trädgård. Andra har solenergins effektivitet, så du behöver inte längre oroa dig för energiförbrukningen för utomhusgolvspotlights. Letar du efter mer än en utomhusmarkspotlight? Se även alla utomhusspots där du bland annat hittar pin spots in spots!


Kan vi hjälpa dig att hitta en markspotlight för din utomhusmiljö?

Att hitta en utomhusspotlight kan vara mycket svårt. Vi hjälper dig gärna att fatta det bästa beslutet när det kommer till markplatser utomhus. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Tillsammans med oss kommer du garanterat att hitta den där perfekta markspotlighten utomhus!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna