Vi använder cookies för att göra shopping på lamporochljuse.se ännu enklare. När du använder vår webbplats godkänner du dessa cookies. - Läs mer - Dölj detta meddelande

Ljuskrona

Ett brett urval av ljuskoronor finn tillgängliga nu!
Ljuskronor utstrålar charm och elegans, med vårt sortiment hittar du den perfekta ljuskronan i subtila färger, storlekar och stilar. Från klassiska och vintage till moderna och retro kristallkronor som kommer med eller utan nyanser. Ta en titt nu!

12 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
    • Gratis retur 
  1. julrea

12 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Ljuskrona

På lamporochljus.se kommer du märka att vi har ett brett sortiment av vackra, klassiska och moderna kristallkrona i olika storlekar och stilar. Kristallkrona utstrålar elegans och är perfekta som ersättning till plafonder och taklampor till ditt vardagsrum, matsal eller sovrum.

Vårt sortiment av kristallkrona kan passa till stilar och designs som du kanske redan har, inspireras av vårt utbud av ljuskronor och välj den som passar till just ditt rum.

Traditionella handgjorda till mer moderna och dekorativa kristallkrona! Det finns oändliga valmöjligheter när det kommer till vårt sortiment av kristallkronor! Från handgjorda italienska kristallkrona till mer moderna kronor med en antydan av tradition. Ljuskronor med lampskärmar och matchande vägglampor för en mer kunglig och rustik design som passar in med din stil och inredning. Utsmyckade och detaljerade ljuskronor med dekorativa kristalldroppar och pärlor som låter dig välja vilken som passar dig bäst. Komplettera din valda ljuskrona med antingen LED-lampor eller klassiska halogenlampor.

Hundratals av kristallkronor tillgänliga för att passa din stil och design.

Letar du efter moderna, lantliga eller klassiska kristallkronor? Då behöver du inte leta längre! På lamporochljus.se finns hundratals olika modeller! Du lär garanterat hitta en som passar dina behov och önskemål. Vårt breda sortiment av takkronor gör att du utan problem kommer att kunna hitta en lämplig lampa för hallen, vardagsrummet och matsalen. Välj mellan takkronor med eller utan skärmar, eleganta och dekorativa med detaljerad design som ger ditt hem en helt ny look!

LED-ljuskällor förlänger livslängden för dina takkronor!

Att använda LED-glödlampor till din kristallkrona är perfekt för att förlänga livslängden samtidigt som du sparar pengar på din elräkning. LED-ljuskällor är inte bara miljövänliga utan har en stor påverkan på din energiräkning tack vare den låga energiförbrukningen. Njut av vackra LED-lampor som skapar den perfekta belysningen samtidigt som de är snälla mot plånboken.

Behöver du hjälp eller råd när det kommer till kristallkrona?

På lamporochljus.se kommer det alltid finnas hjälp tillgänglig för att hitta den rätta ljuskronan till dig. Du kan kontakta oss måndag till fredag mellan 10:00 till 17:00 via e-mail eller telefon. Vi erbjuder gratis rådgivning och vi kommer att hjälpa dig att hitta den rätta lampan för just dina önskemål och behov.

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna