10 % EXTRA rabatt på allt!* >

Flowbox banner

Villkor - Sociala medier #jalamporochljusse

WOW, härligt att se dig dela ett stämningsfullt lamporochljus-ögonblick med oss på sociala medier! Vi är säkra på att vi skulle kunna inspirera andra med ditt foto! Så vi vill gärna använda ditt foto. För att göra detta behöver vi ditt tillstånd. Vi kommer att skriva ett svar under ditt foto och fråga om vi får använda ditt foto och om det är okej vore det bra om du kunde svara med hashtaggen #jalamporochljusse.

Vad är det du godkänner?

Eftersom vi tycker att ditt foto är så inspirerande delar vi det gärna med våra fans! Om du svarar på vår begäran om samtycke godkänner du följande:

 • Vi kan dela innehållet på alla våra kanaler på sociala medier. Till exempel: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn och YouTube.
 • Vi kan använda innehållet för våra online-annonser, vårt nyhetsbrev via e-post och andra onlineuttryck.
 • Vi kan använda innehållet på alla domäner under QLF -innehavet. Rättigheterna beviljas alla enheter eller juridiska personer som är direkt eller indirekt anslutna till Lampenlicht BV.
 • Vi kan använda innehållet i våra offline -medier, till exempel på flygblad och banderoller.
 • Du avstår från alla krav på royalty eller andra avgifter med avseende på ditt innehåll eller härledda verk.
 • Du behåller dina personliga rättigheter. Nedan kan du läsa mer om dina personliga rättigheter och hur du använder dem.
 • Du ger oss en icke-exklusiv kommersiell rätt att distribuera och reproducera innehållet genom våra tjänster eller tjänster från tredje part för kommersiella ändamål. Det finns inga begränsningar för detta.

Inget samtycke/ta bort foto?

Vill du inte att vi ska använda ditt foto i våra kanaler? Då behöver du inte göra någonting. Om du inte svarar med #jalamporochljusse kommer vi inte att använda din bild. Har du redan gett tillstånd och har ändrat dig och vill inte att vi ska använda ditt foto längre? Maila i så fall till [email protected].

Användning av dina personliga rättigheter

Du har följande personliga rättigheter:

 • Du kan be oss att inkludera ditt namn (för- och/eller efternamn eller profilnamn på sociala medier).
 • Du kan be oss att inte ändra ditt innehåll alls (till exempel, inte tillämpa filter eller beskära fotot).
 • Du kan be oss att inte använda ditt innehåll på vissa kanaler i (sociala) medier eller plattformar som du nämner.
 • Du kan ändra ditt innehåll och be oss att använda den modifierade versionen.

Om du vill använda en eller flera av dina personliga rättigheter kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. Vi kommer då att göra vårt bästa för att tillgodose din begäran. Om inte, kommer vi att tolka din begäran som ett återkallande av samtycke och informera dig om detta.

Skydd av din integritet och dina personuppgifter

Dina foton kan betraktas som personuppgifter. Om du ger oss tillåtelse att använda dina foton på det sätt vi begär, är ditt tillstånd också grunden för integritetslagstiftning för behandling av dina foton. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. Vi slutar då att dela dina foton ytterligare och tar bort dem från våra sociala medier och interna system. Att återkalla ditt samtycke gäller endast framtida användningar av ditt foto, inte tidigare användningar som redan har skett med ditt samtycke. Till exempel, om flygblad eller banderoller redan har skrivits ut och distribuerats eller nyhetsbrev skickats, kan vi inte ändra dem.

Hur vi fortsätter att skydda din integritet och personuppgifter och vilka rättigheter du har i detta avseende kan läsas i vår sekretess- och cookie-policy.