Smarta spotlights

Smarta spotlights för alla interiörer med WiFi spotlight

Smarta spotlights är enkla att styra med en app eller med din hemassistent. Den låter dig ställa in lampans ljusstyrka och färg. Med smarta spots har du alltid din önskade stämning i hemmet! En smart spot ansluter helt enkelt till WiFi och låter dig styra dina WiFi spotlights. Så att du kan njuta av smarta spots från din fåtölj!

Smarta spotlights
9 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
9 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Stämningsfulla smarta spotlights

Skapa mer stämning i din inredning med smarta spots för ditt vardagsrum, matsal eller sovrum. Smart belysning är enkel att ansluta. Detta gör att du kan styra alla spots samtidigt från din fåtölj med hjälp av en app på din telefon, surfplatta eller hemassistent. Anslut alla spotlights till WiFi och lägg till dem i ett rum i appen. Detta gör det enkelt att dimma alla spotlights i lumen (ljusstyrka) eller i Kelvin (färgtemperatur). Ofta kan smarta spots också justeras med avseende på ljusfärger, såsom grön, röd eller blå. Detta skapar verkligen en feststämning i huset!

Faktum är att smarta spotlights passar alla boendestilar. Du kan enkelt använda dem för att belysa vackra möbler eller målningar. På så sätt kan du skräddarsy din inredning helt efter din egen smak. En smart spot är också enkel att byta ut. Ofta är det bara att vrida den smarta ljuskällan ett kvarts varv, så faller ljuskällan ner automatiskt. Letar du fortfarande efter bra spotlights för din inredning? Kolla in alla våra spotlights i vår webbshop! Du kan enkelt förvandla dem till smarta spotlights genom att skruva in rätt smarta ljuskälla.

Behöver du hjälp?

Kan du inte lista ut det själv, eller har du en fråga? Inga problem, vår kundtjänst står till ditt förfogande. De hjälper dig med alla dina frågor och tillsammans väljer ni de mest lämpliga wifi-spotlights för din inredning. De kan enkelt nås via e-post, telefon eller chatt. Så tveka inte att kontakta oss om du inte kan hitta något på egen hand!

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna