Plafond utebelysning

Kolla in vårt utbud av taklampor för att hitta den som passar ditt utomhusbehov!
Vårt utbud av utomhus tOmforma ditt utomhusutrymme med vårt utbud av taklampor för att ge en känsla av värme och mysig stämning, från runda och fyrkantiga taklampor till inbyggda LED- och rörelsesensors- taklampor, sätt igång och inred ditt utomhusutrymme!

Plafond utebelysning
57 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
    • Gratis retur 
  1. Interiörveckor

57 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Plafond utebelysning

En plafond är perfekt för områden utomhus där du vill en infälld lampa för att ta upp minimalt utrymme. Välj bland ett brett sortiment av plafonder för utomhusbruk som passar till din terrass, balkong eller helt enkelt som säkerhetsbelysning till din ytterdörr och bakdörr. Från LED plafonder till lampor med rörelsesensorer till infällda spotlights och mycket mer!

Snygga och praktiska utomhusplafonder!

Vi har en mängd olika utomhusplafonder i olika stilar för olika funktioner som är lämpliga för dina behov som du kan hitta på lamorochljus.se! Omfattande sortiment av plafonder för utomhusbruk med rörelsesensorer och solpaneler för att hjälpa dig i mörkret, perfekta vid ytterdörren med IR-sensorer när du är i behov av lite ljus! Vad sägs om några snygga och moderna utomhusplafonder som passar till din inredning? Vi har ett stort utbud av LED-plafonder, perfekta till dygnets mörka timmar med en längre livslängd. Förutom plafonder så kan du välja bland moderna och eleganta infällda LED-spotlights som ger dig bra kvalitetsbelysning och år av funktionalitet på grund av dess inbyggda LED lampor. Varför inte kombinera den med vägglampor för utomhusbruk och spotlights för att skapa ännu mer belysning och en härlig atmosfär vid din uteplats? Vi har många utomhusplafonder med vädertåliga och vattentäta höljen som sträcker sig från IP44s-IP67s beroende på var du vill montera din taklampa.

Behöver du hjälp med att hitta den perfekta plafonder för utomhusbruk?

Låt oss hjälpa dig. På lamporochljus.se hittar du ett stort urval av plafonder för utomhusbruk, därför kan det vara lite svårt att välja den som passar just dina behov. För att underlätta och för att ge dig all den information du behöver så kan du antingen slå oss en signal eller maila oss för att låta oss hjälpa dig att hitta den perfekta lampan!

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna