LED lampor

Alla typer av LED-lampor finns hos oss!

LED-lampor har förändrat sättet vi använder oss av belysning. Hos oss finner du en rad olika armaturer som är kompertibla med LED-glödlampor. Hos oss hittar du en rad fina lampor för LED-anvädning, både inom- och utomhus-lampor. LED har en längre "livslängd", de är energisnåla, förbrukar mindre el och ger ett större ljusflöde än en vanlig glödlampa. Byt ut din belysning med LED idag!

LED lampor
695 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
 1. Design-takfläkt-silver-dimbar---Clima
  Design takfläkt silver dimbar - Clima
  A+
  1 835,00 kr 1 015,00 kr
  Mer information
  • Gratis frakt över 1000 kr
  • 30 dagar returrätt
  • Gratis retur 
 2. Interiörveckor

 3. Taklampa-mässing-inkl-LED-2700---5000K---Odile
  Taklampa mässing inkl LED 2700 - 5000K - Odile
  A+
  5 059,00 kr 4 549,00 kr
  Mer information
695 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

LED-lampor

lamporochljus.se har vi ett stort utbud av LED-lampor. LED har blivit en av de vanligaste typerna av belysningen, såväl inomhus som utomhus. Hos oss hittar du ett brett sortiment av LED-lampor och LED-glödlampor som uppfyller dina behov och önskemål. De är energieffektiva, har låg elförbrukning och har en längre livstid i jämförelse med vanlig standardbelysning. LED-lampor är med andra ord ett måste för ditt hem. LED-belysning kommer i många olika modeller i form av allt från tak- till vägglampor.

LED-belysning och ordet hållbarhet går hand i hand.

Vårt utbud av LED-lampor är inte bara bra om man tittar på dess funktioner utan de är också vackert designade för att passa perfekt in i ditt hem eller kontor. LED-glödlampor har ett unikt sätt att lysa upp och skapa en härlig atmosfär. LED-lampor hjälper att addera det där lilla extra oavsett vilket rum den placeras i. Din perfekta LED-lampa och LED-glödlampa finns att hitta hos på lamporochljus.se!

LED-lampor för alla hem.

LED-lampor är unika. De är mer hållbara, har en längre brinntid och lägre energikonsumtion än en vanlig glödlampa. LED-lampor har ett unikt sätt att belysa och skapar en härlig atmosfär. Dessutom är de energi- och kostnadseffektiva vilket kan ses på elräkningen året runt. LED-lampor finns i alla typer av former, storlekar, stilar och färger så du lär garanterat hitta den perfekta lampan som passar dina behov och som kommer att komplettera din inredning. LED-lampor kan användas i alla inredningar, t.ex. kan man ha en stor LED-lampa som passar i ditt industriinspirerade vardagsrum eller infällda LED-spots till en neutral och klassisk inredning. LED kan användas i alla rum och till alla stilar!

Spara mer med LED-glödlampor.

Den senaste LED-tekniken är så avancerad att du kan njuta av glödlampor som håller längre och sparar mer el än tidigare. LED-glödlampor ger ett vackert och trevligt ljus som inte traditionella glödlampor kan ge och LED är inte bara miljövänligt utan har också en enorm effekt på din elräkning tack vare mindre elförbrukning. Njut av vackert ljus och lägre strömförbrukning med LED!

LED–glödlampor passar i alla rum.

I allt från vardagsrum till vinden, trädgården och badrummet, belysning behövs överallt och LED passar avsett miljön och skapar rätt belysning. Använd en vacker LED-glödlampa med ett varmt ljus i golv- eller bordslampor, om du vill ha färg kan du välja en RGB LED-glödlampa, eller kanske är ljusstrips eller LED-spots det du behöver till ditt hem. LED kan användas överallt i hemmet eller på kontoret, och satsa på en LED-taklampa till vardagsrummet eller en LED-vägglampa till sovrummet. Vad du än väljer så kommer du inte bli besviken på LED-glödlampor!

Behöver du tips och råd för att hitta den rätta LED-belysningen?

lamporochljus.se finns det alltid hjälp tillgänglig som kan guida dig till att hitta den rätta LED-belysningen. Det är möjligt att kontakta oss via telefon, mail eller chatt. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning för att hjälpa just dig att hitta den rätta lampan.

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna