Smart belysning

Smart belysning för inomhus och utomhusbruk med WiFi lampor!

På lamporochljus kan du köpa smarta lampor för alla rum; vi har både inomhus- och utomhusbelysning i vårt sortiment. Styr all smart belysning enkelt med din telefon, surfplatta eller Google Home och njut av bekvämligheten med vackra WiFi-lampor från vårt sortiment!

Smart belysning
105 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
105 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Smart belysning är framtiden

Smart belysning blir alltmer populärt i dagens inredning. Du kan koppla dessa lampor via WiFi. Fördelen med detta är att dessa smarta lampor är enkla att styra med exempelvis Tuya-appen på din smartphone, surfplatta eller hemassistent. Så du behöver inte resa dig från fåtöljen för att tända alla lampor!

Smarta lampor med många möjligheter

Smarta lampor har många användbara funktioner. Du kan enkelt justera ljusintensiteten (lumen) och färgtemperaturen (Kelvin) för att skapa en fantastisk stämning i rummet. Så du behöver ingen separat dimmer – superpraktiskt! Du kan också se till att WiFi-lamporna tänds och släcks när du vill genom att ställa in en timer i appen. På så sätt glömmer du aldrig att släcka de smarta lamporna, och om du vill kan du ge intrycket av att någon alltid är hemma. Därför agerar belysningssystemet också som ett mycket bekvämt inbrottsskydd.

De smarta lamporna kan kopplas till rum i appen, så att du kan tända eller släcka de smarta lamporna i ett visst rum samtidigt. Till exempel vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Som ett resultat kommer du alltid att ha din önskade stämning i hemmet. Det är inte bara möjligt att dämpa den smarta belysningen i rummet på ett enhetligt sätt, utan också att justera belysningens färg. Grön, blå, orange eller röd belysning, till exempel. Så när du har fest hemma behöver du inte ta ner discolampan från vinden! Eller kan du efterlikna en soluppgång när du dricker morgonkaffet. Möjligheterna med smart belysning är nästan oändliga.

WiFi-lampor för alla armaturer

Hos lamporochljus kan du välja mellan många olika typer av armaturer för dina smarta glödlampor. Detta förvandlar varje armatur till en smart lampa. Allt från härliga spotlights i hallen till den vackra hänglampan ovanför matbordet kan förvandlas till smart belysning. Ett urval av våra armaturer med integrerad LED-belysning har också smart belysning. På så sätt behöver du inte oroa dig för om du har köpt rätt ljuskälla och du kan göra ett hållbart val.

Har du några frågor om smart belysning?

Att hitta rätt smarta belysning är inte alltid lätt. I vardagsrummet vill man ofta ha annan smart belysning än i sovrummet. Vet du inte riktigt vad du ska beställa? Du kan kontakta vår kundtjänst med alla dina frågor om WiFi-lampor. De är redo att hjälpa dig att hitta de perfekta smarta lamporna för din inredning. Du kan enkelt kontakta oss genom att ringa, mejla eller använda chattfunktionen. Tillsammans hittar vi den smarta belysningen som passar din inredning!

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna