Markbelysning utomhus

Kolla in vårt utbud av utomhusbelysning som finns tillgängligt för dig att beställa idag!
Utomhusspotlights är perfekta när du saknar utrymme eller vill markera vissa områden i din trädgård! Alla tillgängliga i olika stilar och storlekar så att du enkelt kan använda den där du behöver det mest. Förvandla din trädgård idag!

Markbelysning utomhus
89 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
    • Gratis retur 
  1. Interiörveckor

89 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Markbelysning utomhus

Markbelysning är perfekt när du behöver belysning till områden utomhus så som trädgården eller infarten. Men våra markbelysning för användning utomhus behöver inte bara användas till att få belysning utan även till att framhäva dina trädgårdsblommor, träd, väggar eller din altan. Vi har ett brett sortiment av markbelysning så som spotlights med spett för att framhäva träd, en blomrabatt och trädgårdsprydnader, LED-spotlights med längre livslängd och mer energieffektivitet och markspotlights som drivs av solenergi med rörelsesensorer. Vi har även markbelysning med RGB färgskiftande ljus till att addera lite färg till din uteplats. Beställ din markbelysning hos oss idag!

Infällda, LED och soldrivna markspotlights kan du hitta här!

Du hittar en mängd av markbelysning som med all säkerhet kommer passa dina behov här! Komplettera din trädgård eller gång med infällda LED-spotlights med varmt vitt ljus eller RGB färgskiftande infällda spotlights som dekorativt ljus för din altan. Vår uppfarts- och gångbelysning kan underlätta för din sikt när du kör in bilen på uppfarten. Varför inte testa LED-spotlights som håller länge och är energisnåla och som sparar dig pengar! Under kortare dagar på året behöver vi mer ljus så varför inte välja våra soldrivna markspotlights med rörelsesensorer eller justerbara och lutningsbara markspotlights så att du kan rikta ljuset dit du behöver det. Det finns många marklampor med vädertåliga och vattentäta höljen som sträcker sig från IP44s-IP67s att välja mellan beroende på var du vill montera dem. Se vårt sortiment av vägglampor, taklampor och dekorationsbelysning för att komplettera din markbelysning!

Behöver du hjälp eller råd när det kommer till markbelysning?

På lamporochljus.se finns det alltid någon som kan hjälpa dig med att hitta markbelysning för utomhusbruk. Du kan kontakta oss måndag till fredag mellan 10:00 och 17:00 (lunchstängt: 12:00-12:30) via mail eller telefon. Vi erbjuder gratis rådgivning och kommer se till att du hittar den rätta belysningen för just dig.

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna