Få minst 15 % rabatt på allt*

Kökslampor

Alla kökslampor på samma plats!

En kökslampa är väldigt viktig! Letar du efter köksbelysning för ovanför köksbordet eller efter köksarmaturer som lyser upp din köksbänk? I vårt sortiment hittar du bland annat kökslampor, spots, vägglampor och kökslampor som möter dina behov. Du hittar garanterat den belysning för köket du är ute efter här!

Kökslampor
2735 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
  • Gratis frakt över 1000 kr
  • 30 dagar returrätt
 1. Takfläkt-vit---färsk-3
  Takfläkt vit - färsk 3
  1 365,00 kr 865,00 kr
  Mer information
  På lager
2735 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Kökslampa

Genom att lägga till vackra kökslampor till din inredning, tillför du omedelbart en ny dimension av atmosfär till ditt kök. Det kan du göra genom att hänga till exempel en vacker ljuskrona och genast ha ett riktigt blickfång som köksbelysning i hemmet! Naturligtvis kan du också helt enkelt bestämma dig för att hänga en vacker vägglampa i ditt kök. Våra köksbelysningsarmaturer är stänksäkra och passar därför även de riktiga kökshjältarna bland oss.

 

Vacker belysning vald för ditt kök

Man vill alltid ha bra belysning överallt, belysning till köket är extra viktigt om man vill förebygga olyckor. Det är bättre för allas säkerhet, om du inte är en köksprins eller -prinsessa, att köket är väl upplyst. Det spelar ingen roll vilken typ av inredning du har valt till ditt kök, vi har vackra kökslampor som matchar vilken inredning som helst. I vårt sortiment finns en industrikökslampa, men även till exempel en klassisk kökslampa. Vi har även olika köksspots som ofta är justerbara och dimbara så att du kan fördela belysningen till ditt kök och anpassa efter eget tycke. Man vill alltid ha bra belysning överallt, köksljus är extra viktigt om man vill förebygga olyckor. Du kan även komplettera ditt kök med grundbelysning med hjälp av en taklampa. Eller så kan du lägga till en fantastisk touch med en plafondlampa.


Behöver du hjälp med att hitta rätt kökslampa?

Att hitta belysning i köket är inte lätt, på lamporochljus förstår vi också det! Vi är mer än villiga att hjälpa dig i ditt sökande efter den bästa köksbelysningen. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Med vår hjälp kommer du garanterat att hitta den perfekta kökslampan!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna