Företagsbelysning

Som företagskund utnyttjar du specialerbjudanden, exklusiva rabatter och betalar alltid lägsta pris hos lamporochljus. Vår QAZQA Professional-kollektion är också specialanpassad för företagskunder. Denna belysning är exklusiv för företagskunder och är enkel att installera.Varför beställa kommersiellt

  • Alltid lägsta pris! - Som företagskund betalar du alltid lägsta pris hos lamporochljus, med exklusiva rabatter. Om kampanjrabatten hos lamporochljus är högre än standardrabatten, kommer en extra rabatt att läggas till den för att ge dig en bra marginal på varje beställning.
  • Exklusiv rabatt på QAZQA Professional-kollektionen - Denna produktlinje är helt skräddarsydd för våra affärspartners behov. Till exempel är installationsprocessen extra enkel och linjen består av ett brett urval av (infällda) spotlights och spårbelysning. QAZQA Professional ligger utanför de vanliga erbjudandena på lamporochljus, men din rabatt som företagskund gäller fortfarande!

*Läs förklaringen av vår lojalitetsbonus för företagskunder här!

 

 

 


Kärnan i företagsbelysning

Bra affärsbelysning är avgörande för företagets image. På lamporochljus är vi medvetna om att varje sektor har olika behov och att detta också påverkar valet av belysning. Oavsett om det är kontorsbyggnader, cateringanläggningar, professionell utomhusbelysning eller service- och kommersiella företag. Vårt breda utbud av produkter säkerställer att vår belysning är lämplig för alla affärsanvändningar. Både funktionella och atmosfärshöjande.

 

Beroende på typen av rum (både dimensionerna, interiören och stilen på detta utrymme) är det viktigt att ta hänsyn till ett antal saker. Särskilt avgörande är belysningsplanen. Var och hur många ljuspunkter som placeras är grunden för användbarheten i ett rum. För en arbetsvänlig miljö är också tillräckligt med lumen viktigt, medan besöksnäringen främst kretsar kring en inbjudande atmosfär. Vid behov kan vårt team av tekniska ljuskonsulter ge stöd vid upprättande av en belysningsplan och/eller val av kommersiell belysning.

 

Fokus på hållbarhet

För både anställda och kunder är hållbarhet alltmer en avgörande faktor när det gäller att välja en viss organisation. Belysning kan bidra till detta genom att fokusera på hållbar LED-belysning. Särskilt när en organisation fortfarande använder halogen- eller glödlampor finns det fördelar att hämta här. Om LED-belysning redan används, kan smart integration väljas för att ytterligare minska energiförbrukningen. Dessa lampor kan tändas och släckas automatiskt, kan fjärrstyras och kan integreras med andra smarta enheter. Detta gör att allt kan hanteras centralt.

 

QAZQA Professional

Vårt QAZQA Professional-sortiment inkluderar ett brett utbud av spårbelysning samt infällda och utanpåliggande strålkastare. Perfekt för att lägga till accentbelysning eller för att arbeta kreativt med indirekt ljus. Som företagskund får du exklusiva rabatter på QAZQA Professional-produkter!


  • Alltid lägsta pris!
  • Exklusiv rabatt på QAZQA Professional
  • Gratis professionell belysningsrådgivning