Få minst 20 % rabatt på allt*

Ljuslykta utomhus

Trädgårdslyktor i olika former och stilar!

I vårt sortiment av trädgårdslyktor hittar du ute lyktor, vägglyktor, pendellyktor och vägghängda lyktor. Alla våra utomhuslyktor ser till att din trädgård eller andra uteplatser är snyggt upplysta på kvällen. En lykta utomhus är ett effektivt sätt att skapa rätt stämning.

Ljuslykta utomhus
26 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
26 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Letar du efter trädgårdslyktor?

Hos lamporochljus hittar du rätt om du vill ha en lykta utomhus! Vi säljer lyktor för utomhusbruk i flera stilar, inklusive modern eller rustik design. En ute lykta eller golvlykta är ett attraktivt tillskott till din trädgård. Dessa placeras ofta intill trädgårdsgången eller lusthuset. Detta gör dem inte bara attraktiva utan också superfunktionella! Kombinera din lykta med en utomhuspollarlampa och trädgårdsljus och din trädgård är komplett!


Möjligheterna med utomhuslyktor

Som beskrivits ovan är lykta ute mycket lämpligt att placera intill dina trädgårdsgångar. Du kan använda en lykta i din trädgård på olika sätt. På så sätt kan du även använda en golvlykta för att lysa upp dina favoritväxter på natten. Att lysa upp dina växter med en trädgårdslykta ger omedelbart atmosfär till hela din trädgård. Om du kopplar ihop trädgårdsljus med trädgårdslyktor i din trädgård skapar du en vacker bakgrund. Du hittar även vägglyktor och taklampor i vårt sortiment.


Behöver du hjälp med att hitta rätt trädgårdslykta?

Eftersom det finns så många olika typer av trädgårdslyktor att hitta på lamporochljus är det mycket svårt att göra ett val. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Vi svarar gärna på alla dina frågor! På så sätt hittar vi alltid den utomhuslykta du letar efter!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna