Ljuslykta utomhus

Klassiska och moderna utomhuslyktor i olika storlekar och former!
Utomhuslyktor i olika stilar och finish. Vägg- och hänglampor till piedestal med traditionell och klassisk finish för din trädgårdar och terrass, skapa det perfekta trädgårdsutrymmet med vårt utbud av utomhuslampor!

Ljuslykta utomhus
15 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
    • Gratis retur 
15 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Ljuslykta utomhus

Tidlösa och klassiska lanternor är perfekta som traditionell belysning utomhus. Stor variation av lanternor till väggen, lyktstolpar och taklampor i olika sorter och storlekar. En lanterna utomhus skapar ett vackert och stämningsfullt ljus som kommer lysa upp din trädgård och uteplats. Kolla in vårt stora sortiment av lanternor till att komplettera din utomhusdekor med.

Snygga lanternor till bästa pris!

På lamporochljus.se hittar du den perfekta lanternan till det bästa priset. Vårt stora sortiment av utebelysning kommer komplettera din trädgård eller veranda, från traditionella till moderna lanternor som kompletterar din stil och design. Från rörelsesensorer till soldrivna lanternor, vägglampor till taklampor till din terrass och lyktstolpar som din huvudbelysning i trädgården. Den perfekta utomhusbelysningen kommer med LED-lampor eller mer dekorativa lampor som passar just din stil och dekor. Det finns många vägglampor för utomhusbruk med vädertåliga och vattentäta höljen som sträcker sig från IP44s-IP67s att välja mellan beroende på var du vill montera dem. Hitta de perfekta och bästsäljande lanternorna till konkurrenskraftiga priser på lamporochljus.se!

Behöver du hjälp eller råd när det kommer till lanternor att ha utomhus?

På lamporochljus.se finns det alltid någon som kan hjälpa dig med att hitta den rätta lampan för dig. Du kan kontakta oss måndag till fredag mellan 10:00 och 17:00 (lunchstängt: 12:00-12:30) via mail eller telefon. Vi erbjuder gratis rådgivning och kommer se till att du hittar den rätta belysningen för just dig.

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna