För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

LED lykta

Letar du efter en energisnål stämningsskapare i din trädgård eller bakgård? Gå sedan till en LED lykta frånlamporochljus ! ! I vårt sortiment hittar du rustika, klassiska och moderna LED-lyktor. Du kan göra den perfekta matchningen för varje trädgård medlamporochljus .
LED lykta
25 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
25 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

LED lykta: hållbara och prisvärda

Ljuslykta med LED är ett populärt val, eftersom LED-lampor håller längre och därför är mer ekonomiska. De har fler brinntimmar och blir dessutom betydligt mindre varma än halogen- eller glödlampor. Som ett resultat går ingen energi förlorad vid uppvärmning av glödtråden. En gravlykta med LEDkräver mindre watt för att ge samma ljuseffekt.

Dessutom är LED-lampor mer motståndskraftiga mot yttre stötar och vibrationer. Glödlampan är därför mindre benägen att gå sönder, vilket också bidrar till en längre livslängd. Med ett lykta med LED har du inget att oroa dig för och du gör ditt för en bättre miljö! Hos lamporochljus an du köpa en LED-lykta i alla möjliga material, färger och former. Filtrera helt enkelt vårt sortiment baserat på dina preferenser!

Köp en LED utomhuslykta

Vill du ha en LED-lykta? Se då vårt omfattande sortiment när du vill. Bland alla LED utomhusbelysningar du garanterat en LED trädgårdslykta som tilltalar. Har du problem med att hitta rätt LED utomhuslykta? Kontakta oss gärna Vår kundtjänst hjälper dig gärna att hitta en passande LED-lykta!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna