Smarta glödlampor

Gör dina armaturer intelligenta med smarta glödlampor!

På lamporochljus kan du handla smarta ljuskällor som matchar din armatur. Det finns alltid smarta glödlampor som passar i din armatur tack vare det breda utbudet av WiFi glödlampor med olika armaturer. Lämplig för både inomhus- och utomhusbelysning!

Smarta glödlampor
21 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
21 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Gör ditt hem smart med smarta ljuskällor

Smarta belysningssystem blir mer och mer populära. Det finns en smart ljuskälla för varje armatur. Ljuskällan kan enkelt justeras med avseende på ljusintensitet (lumen) och färgtemperatur (Kelvin). Detta säkerställer att du alltid har din önskade stämning i hemmet och att den kan anpassas helt till din boendestil eller smak. Du kan enkelt göra detta via en app på din telefon, smartphone eller via din hemassistent som är ansluten till WiFi. Vissa smarta glödlampor kan även justeras med avseende på färg, till exempel röd, grön eller blå.

Smart belysning finns i både som screw-in och plug-in. Detta gör dem lämpliga för användning i till exempel pendellampor, vägglampor, golvlampor och spots. Du kan koppla smart belysning till ett rum i appen, så att du enkelt kan tända eller släcka alla lampor samtidigt. Perfekt för vardagsrummet, sovrummet, matsalen eller kontoret. Du kan också ställa in en tid när smarta lampor tänds eller släcks, med en slags timer. Så du slösar också mindre energi om du glömmer att stänga av de smarta ljuskällorna.

Behöver du rådgivning?

Vår kundtjänstpersonal står till ditt förfogande. De hjälper dig gärna att göra ett val om vilken smarta ljuskälla som är lämplig för ditt hem. De kan enkelt nås via e-post, telefon eller chatt. Tillsammans kan ni göra det bästa valet och välja den mest lämpliga smarta ljuskällan för ditt hem!

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna