För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Industrilampa

Letar du efter en robust, industrilampa? Pålamporochljus vi har ett brett utbud av industrilampor för hemmet. Dessa lampor är perfekta för en industriell interiör, men kommer även till sin rätt i andra interiörer. Köp rätt ljus redan idag!
Industrilampa
521 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
521 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Kraftig lampa i industriell stil

Industrial är hippt och det vet lamporochljus också! Det är därför vi har ett brett sortiment av robusta industrilampa. Industriella taklampor och vägglampor i synnerhet gör sig bra i moderna interiörer. Det industriella ljuset ger ofta en modern men inte alltför elegant inredning. Perfekt för att ge ditt hem en robust men ändå hip vibe! De kommer i många olika former och storlekar. Från golvlampor som ser industriella ut till industriella taklampor: allt finns tillgängligt!

Lampor i industriell still - råa, moderna och lekfulla ut

Industrilampan är perfekt i moderna hem, där den tillför den där råa kanten på grund av sin speciella stil. En industriell pendellampa ovanför trämatbordet ger en unik urban stil, medan industriella golvlampor på ett stengolv ger dig känslan av att du befinner dig i en gammal fabrikshall. Kombinera detta med en modern inredning och du har en vacker boendestil! Besök oss för att hitta den robusta industribelysning som passar dig bäst.

Problem med att hitta din favorit industrilampa?

Det är svårt nog att hänga med i alla trender, än mindre göra rätt val när man köper en industrilampa. Hos lamporochljus hjälper vi dig gärna att göra rätt val. Vi kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa dig i ditt sökande efter robusta industrilampor! Kontakta gärna vår kundtjänst och få svar på alla dina frågor om all industribelysning.

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna