Over ons - Over lampenlicht - banner

Om lamporochljus

Lamporochljus är en del av den snabbväxande QLF Group som är baserad i Nederländerna. QLF Group består av interiördesignmärket QAZQA, e-handelsplattformen FittinQ och online-butiken lamporochljus. Lamporochljus-butiken säljer ett stort utbud av lampor, möbler och inredningsprodukter. Den holländska versionen av lamporochljus, lampenlicht.nl, är just nu marknadsledande inom belysning i Nederländerna. Vi har ca 3000 lampor av olika typer, stilar och funktioner och vi jobbar hela tiden på att utveckla nya produkter. Vi designar och tillverkar våra egna produkter från märket QAZQA och vi har också andra märken såsom Artemide.

 

Lamporochljus grundades 2007 i Nederländerna. Huvudkontoret och QLF Groups huvudlagret ligger i holländska Hapert. Vi är ett internationellt företag med webbshoppar i Nederländerna, Belgien, Tyskland, Österrike, Storbritannien, Irland, Frankrike, Spanien, Polen, Italien och Sverige. Lamporochljus har outletbutiker i Breda (NL), Zaandam (NL) och Krakow (PL) samt kundservicekontor i Krefeld (DE), London (UK), Krakow (PL) och Barcelona (ES).

 

QLF Group är ett snabbväxande företag med ca 85 anställda över hela Europa. Som kund kan du ta kontakt med vår kundservice genom vår hemsida. Våra belysningsrådgivare är redo att ge dig tips och råd samt kan hjälpa dig med att skapa en belysningsplan. Vi erbjuder även tjänster för företagsköp.

Lamporochljus.se är fullständigt certifierat av Trusted Shops. En oberoende plattfrom för kundrecensioner som erbjuder våra kunder möjligheten att dela med sig av produkt- och serviceupplevelser. I samband med att dela med sig av recensioner så förser Trusted Shops lamporochljus.se med den synliga förtroendemärkningen, som identikerar att vi möter de omfattande kvalitetskriterierna, behandlar kunders personliga information korrekt och även förser en säker onlineshoppning med komplett köparskydd.

Lamporochljus använder TrustPilot, ett självständig plattform för kundrecensioner där kunderna kan betygsätta och kommentera om deras upplevelse på Lamporochljus.se. Vi samarbetar också med och är certifierade av Trusted Shops för säker och trygg onlineshopping.