10 % EXTRA rabatt på allt!* >

Over ons - Over lampenlicht - banner

Om lamporochljus

Lamporochljus är en del av den snabbväxande QLF Group som är baserad i Nederländerna. QLF Group består av interiördesignmärket QAZQA, e-handelsplattformen FittinQ och online-butiken lamporochljus. Lamporochljus-butiken säljer ett stort utbud av lampor, möbler och inredningsprodukter. Den holländska versionen av lamporochljus, lampenlicht.nl, är just nu marknadsledande inom belysning i Nederländerna. Vi har ca 3000 lampor av olika typer, stilar och funktioner och vi jobbar hela tiden på att utveckla nya produkter. Vi designar och tillverkar våra egna produkter från märket QAZQA och vi har också andra märken såsom Artemide.

Vi är nu ett internationellt företag med webbutiker i 29 länder, där Nederländerna, Belgien och Tyskland är våra största försäljningsmarknader. Vi har kundtjänstkontor över hela Europa.

Lamporochljus är ett snabbt växande företag. Vårt lager har över 3000 produkter redo att beställas. Som kund kan du kontakta oss direkt om du har frågor eller funderingar om belysning. Vi finns här för dig.

Lamporochljus är fullständigt certifierat av Trusted Shops. En oberoende plattfrom för kundrecensioner som erbjuder våra kunder möjligheten att dela med sig av produkt- och serviceupplevelser. I samband med att dela med sig av recensioner så förser Trusted Shops lamporochljus med den synliga förtroendemärkningen, som identikerar att vi möter de omfattande kvalitetskriterierna, behandlar kunders personliga information korrekt och även förser en säker onlineshoppning med komplett köparskydd.

Lamporochljus använder TrustPilot, ett självständig plattform för kundrecensioner där kunderna kan betygsätta och kommentera om deras upplevelse på lamporochljus. Vi samarbetar också med och är certifierade av Trusted Shops för säker och trygg onlineshopping.

PSC-siffra: 5590438627
Momsregistreringsnummer: SE559043862701