New Romantics

New Romantics

En bit av Hollywood i ditt hem

Ingenting för mysigt eller fluffigt. Allt handlar om vardaglig glamour och lyx när det kommer till denna trend. Inpirerad av "Hollywood Regency" stilen från 1930s som inkluderar elegans och charm. Hem var designade som från en filminspelning för att imitera stilen. Denna stil är nu tillbaka i mode fast med en ny twist! Vi har låtit trenden byta namn: Nyromantisk stil och inredning! Den nyromanstiska stilen är påhittig, mysig och mycket trendig!

Montage instructies - hanglamp - elektriciteit aansluiten

Guld: Det lilla extra

Vi är så glada att guldiga toner är tillbaka på modet i år! Guld och mässing är nyckelfärger när det kommer till den nyromantiska stilen. Färgerna kombinerar glamour med elegans med en touch av lyx. Vi kan tydligt se att en trend av metalliska nyanser gör comeback, diskreta guldgnistror integererar lyx men även värme och känsla till ditt hem. Varma färger är ett måste i den nyromantiska stilens inredning, tänk på färger såsom mörkgrön, petrol blå, gammelrosa, lila samt jordnära färger som terracotta. Dessa varma, mörka färger ger ditt hem mer karakträr och vitalitet och kan lätt kombineras med guld och mässing.

70-talet i en ny tappning

Material såsom marmor, betong, guld och mässing (såklart) får inte glömmas i denna stil. Ett matbord i marmor eller matbordsstolar med guldiga ben är ett måste att addera till din inredning. Marmor i olika färger med ljusrosa eller teracotta nyanser är verkligen en trendsättare, att kombinera olika material i den en nyromantiska stilen inkluderat marmor och elegans. Mjuka material såsom sammet gör att stilen står ut från mängden och adderar värme. Simpla mönster eller organisk design från 70-talet är också tillbaka. Håll dig uppdaterad och trendig med den nyromantiska stilen.

Rosa lampor? Ja det är nya modet

Färgade glas såsom rosa, rökig grå, eller bärnsten är trendiga när det kommer till denna stilen eftersom de ger ett avtryck av 70-talet, då visade det på att man hade en modern twish och en chic look i hemmet. I samband med färgat glas så passar guld och mässing perfekt att kombinera med detta likaså naturmaterial som marmor eller betong. Lampor som kommer i nyanser av guld är perfekt för att addera ett varmt och atmosfärrikt ljus, det kommer helt att omvandla ditt hem!New Romantics

New Romantics