Lampa rep

Se det största utbudet av repbeysning här online! Djärv, kreativ eller bara vintage, en replampa är alltid original ändå, så tveka inte och välj en häftig lampa på rep frånlamporochljus . De passar överallt och dessutom extra bra i vintagehemmet.
Lampa rep
40 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
  1. veckoerbjudanden

40 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

När väljer du ett lampa på rep?

Ett rep lampa kommer faktiskt till sin rätt i de flesta inredningsstilar. Det beror på att ett ljus av rep ofta har ett minimalistiskt utseende, där beslaget oftast syns. Och det är inga som helst problem, eftersom en repljus inte behöver en lampskärm för att se vacker ut. Som sagt, du ser inte elkabeln, eftersom den är snyggt införlivad i ljusets rep.

Hos lamporochljus kan du köpa en mängd olika lampor i rep. Tänk på en enstaka repljus där du kan knyta repet på önskad höjd eller flera (rep)ljus som är arrangerade runt en ram av trä eller metall. Eller låt din kreativitet flöda och häng upp repljuset precis som du vill! I vårt sortiment hittar du även vackra och stämningsfulla lampor med skärmar helt gjorda av rep. För den ultimata Ibiza-känslan!

Beställ din replampa online

Du kan enkelt beställa din favoritlampa på lamporochljus. Anpassa vårt sortiment efter dina behov och beställ direkt. Är replampor inte riktigt i din smak? Ta då en titt på våra andra industriella, rustika och flätade lampor. Vi har alltid mer än 3 000 artiklar i lager!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna