För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Rottinglampor

Ta in atmosfären i ditt hem med en flätad eller rottinglampor! Detta är helt hemma i en rustik, "Ibiza" eller "grön" livsstil. Rotting- och rottinglampor kan också användas som ett riktigt blickfång i en modern boendestil. Kolla in vårt breda sortiment!
Rottinglampor
59 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
59 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Skapa atmosfär med rottinglampor

En snygg rottinglampa tillför omedelbart något extra till ditt utrymme. Du kommer definitivt inte att gå fel med rotting lampor i ditt hem! Det är en riktig stämningsskapare. Vi har valt ut de vackraste rottinglamporna åt dig, så du kommer garanterat att hitta det perfekta ljuset hoslamporochljus.Rottingbelysning är tillbaka på ett stort sätt. Den har upplevt en rejäl väckelse de senaste åren.

Medan flätade lampor hade en något inaktuell bild för några år sedan, har de nu gjort en comeback utan motstycke. Inte bara med möbler och korgar, utan även med lampor. Och det är inte förvånande, eftersom det är ett varmt och naturligt material som kommer från holländsk jord. En stor rottinglampa är en het och trendig inredningsartikel nu för tiden.

Beställ en flätad lampa

Du kan också beställa din flätade belysning online på lamporochljus. Den där populära flätade lampan är attraktivt prissatt och kommer att levereras till dig omgående. Se vårt kompletta sortiment av flätade produkter, inklusive lampskärmar och flätade taklampor, och beställ din flätade lampa online!

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna