För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Blå lampor

Letar du efter vackra blå lampor? Lamporochljus har ett brett utbud av lampor i olika färger, inklusive blått! Blå lampor finns i olika former och storlekar, för varje rum i ditt hus. Varje rum kräver sin unika belysning och du hittar allt du bhöver hos oss.
Blå lampor
47 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
  • Gratis frakt över 1000 kr
  • 30 dagar returrätt
 1. Tyg-lampskärm-mörkblå-50/50/25
  Tyg lampskärm mörkblå 50/50/25
  På lager
  1 235,00 kr 1 229,00 kr
  Mer information
47 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Blå lampor för alla hemstilar

En blå lampa är en riktig tillgång för ditt sovrum, vardagsrum, matsal eller kök. Färgen blå är mycket lugnande och kommer därför att ge en lugn och fräsch atmosfär i din inredning. Från blå lampskärmar till en blå bordslampa: du hittar allt på lamporochljus.

Blått är en mångsidig färg och passar därför för nästan alla livsstilar. Vi har ett brett utbud av olika stilar av blå vägg-, pendel-, golv- och taklampor som kommer att komplettera din inredning. Lägg till en av våra vackra, mörkblå lampor för till exempel en robust eller industriell inredning. Med ett blått bågljus i ditt vardagsrum har du ett väldigt fint blickfång utan att det tar för mycket plats eller verkar för dominerande. Det finns ett passande blått ljus för varje interiör!

Letar du efter blåljus?

Hos lamporochljus är vi medvetna om att det kan vara svårt att hitta en blå glödlampa. Vi vill gärna hjälpa dig att göra det bästa valet av blåljus för ditt hem. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Du kommer garanterat att hitta det perfekta blåljuset hos oss!

 

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna