För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Blå lampskärm

Vill du lägga till en blå lampskärm till din inredning? Lamporochljus har ett brett utbud av olika färger, inklusive blå! Se våra lampskärmar online. Rätt belysning är viktig. Vi garanterar att det finns en blå ljusskärm som du letar efter!
Blå lampskärm
8 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
 1. Tyg-lampskärm-mörkblå-50/50/25
  Tyg lampskärm mörkblå 50/50/25
  På lager
  1 235,00 kr 1 229,00 kr
  Mer information
  • Gratis frakt över 1000 kr
  • 30 dagar returrätt
8 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Blå lampskärm- fint i varje interiör

En lampskärm är en viktig del av ditt ljus. Detta är ofta den mest iögonfallande delen av ljuset. Det är därför som lamporochljus säljer lampskärmar i alla tänkbara färger, inklusive blått. En lamskärm i blå färg är vacker i alla interiörer och är ett viktigt komplement till din pendel, golv, tak eller bågljus.
Himlen är gränsen med våra blå ljusa nyanser. Du kan fästa en ljusbl lampskärm på en industriell golvlampa, men lika enkelt på en retrolampa eller en modern taklampa! Du kan köpa en ljus eller ¨mörkblå lampskärm i olika tyger och material, som linne, (polyester) bomull, stål, jute eller siden.

Kan vi hjälpa dig att hitta blå ljusa nyanser?

Hos lamporochljus är vi medvetna om att det kan vara svårt att hitta en blå glödlampa. Vi hjälper dig gärna hitta en vacker, blå ljus nyans. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Hos oss hittar du garanterat den perfekta blå ljusa nyansen. Eller ta en titt på våra blå taklampor och alla andra blålampor!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna