För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Vägglampa vit

Vill du köpa en vägglampa i vit färg? Ta en titt på utbudet av våra vita vägglampor frånlamporochljus ! Om du letar efter vita vägglampor har du kommit till rätt plats. Vi har de vackraste vita vägglamporna för din personliga inredning eller kontor!
Vägglampa vit
60 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
60 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Köp en vit vägglampa till ditt hem

Av alla färger vi erbjuder är svart och vitt de vanligaste och populära på grund av deras neutrala men också eleganta utseende. Vi har en passande vit vägglampa i vit färg för varje rum i hemmet. Vi vill att alla ska hitta något de tycker om i vårt sortiment, därför har vi ett extremt mångsidigt urval av vita vägglampor, lämpliga för varje interiör.
Gillar du modernt? Då kan Transfer eller Gipsy vita vägglampor vara vad du letar efter. Föredrar något traditionellt? Då kan en vit Bergamo vägglampa vara något för dig! Och när du tittar på det helvita ljussortimentet hittar du även matchande vita pendellampor och vita taklampor.

Behöver du hjälp med att hitta en vit vägglampa?

Har du problem med att hitta den perfekta vita vägglampan? Få inte panik! Hos lamporochljus hjälper vi dig gärna att hitta lämpliga vita vägglampor! Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Vår livechattfunktion sätter dig i direktkontakt med en av våra medarbetare som kan svara på alla dina frågor om våra lampor. Tillsammans med oss kommer du garanterat att hitta din favoritvägglampa!

 

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna