För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Vägglampor industri

Tack vare det breda utbudet pålamporochljus , du har gott om val av robusta vägglampor industri. En industriell vägglampa är ett perfekt komplement till din industriella interiör! Se vårt sortiment på din fritid och hitta din industriella vägglampa!
Vägglampor industri
75 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
75 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Vägglampor industri som ett blickfång

I industristilen är det vanligt att robusta material som betong, råträ och stål sätter tonen. Med en robust industriell vägglampa kan du svara perfekt på detta och lägga till ett riktigt blickfång till din inredning. Med en unik industri vägglampa ger du din inredning pricken över i:et som gör ditt (vardags)rum komplett.

Har du redan industriella taklampor eller golvlampor? Då passar en vägglampa i industriell stil perfekt in. Vi säljer dessa i olika storlekar, stilar och material. Populära färger är svart och grått, populära material är stål och betong. Men vi ser också ofta kombinationen med trä och glas. Som tur är kan du enkelt filtrera vårt urval av industriella vägglampor efter färg, stil, material och en rad andra funktioner, vilket gör att du snabbt kan hitta den perfekta industriella vägglampan!

Beställ vägglampa i industristil

Ho lamporochljus har du kommit till rätt plats för väggbelysning, inklusive industri. Du kan beställa alla industrilampor direkt online. Har du några frågor om en speciell dimbar vägglampa? Kontakta oss gärna Tillsammans med oss kommer du garanterat att hitta den perfekta industriella vägglampan.

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna