Vägglampa LED

LED-vägglampor för att skapa komfort, värme och atmosfär i hemmet finns tillgängliga här!

LED-vägglampor ger perfekt belysning för att matcha ditt behov utomhus eller inomhus. Vårt sortiment av LED-vägglampor är inte bara energieffektiva men de är vackert designade för att passa och komplettera din nya eller befintliga inredning, med stilar som sträcker sig från moderna och eleganta till industriella och robusta!Vi har många LED-vägglampor för dina utomhusbehov som är kompletta med rörelsesensorer eller twilit-switchar så skapa den perfekta atmosfären för mindre pengar och kolla in vårt utbud av LED-vägglampor!

Vägglampa LED
52 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
 1. Modern-vägglampa-flerfärgad-inkl.-LED---Sjaak
  Modern vägglampa flerfärgad inkl. LED - Sjaak
  A+
  3 299,00 kr 2 929,00 kr
  Mer information
 2. Landsvägglampa-trä-inkl.-LED---Holz
  Landsvägglampa trä inkl. LED - Holz
  A+
  3 299,00 kr 2 929,00 kr
  Mer information
  • Gratis frakt över 1000 kr
  • 30 dagar returrätt
  • Gratis retur 
 3. Landsvägglampa-trä-inkl.-LED---Holz
  Landsvägglampa trä inkl. LED - Holz
  A+
  2 989,00 kr 2 655,00 kr
  Mer information
 4. Interiörveckor

52 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Vägglampor

LED-lampor har blivit en av de viktigaste ljuskällorna både för inomhus- och utomhusbruk. Du hittar ett brett sortiment LED-vägglampor på lamporochljus.se som passar just dina behov, vägglampor som redan kommer med LED-lampor eller vägglampor som passar till LED-lampor. Energieffektiva, energisnåla lampor med längre hållbarhet och bättre ljus än konventionella lampor, LED-vägglampor är ett måste i ditt hem. Stilar och designs som passar alla hem eller kontor, kolla in vårt sortiment nu!

LED-vägglampor och hållbarhet går hand i hand.

Vårt sortiment av LED-vägglampor är inte bara funktionella och effektiva, de är också snyggt designade för att passa ditt hem eller kontor, från moderna och stilrena till industriella och art deco-designs. Vägglampor som kommer med kraftfulla LED-lampor och justerbara spotlights, perfekta till ditt sovrum, matsal eller helt enkelt som extra belysning till ditt vardagsrum. LED-vägglampor med dimmerfunktion låter dig kontrollera ljusintensiteten utan att du behöver oroa dig för LED-lampans hållbarhet eller att den släpper ut värme, vacker belysning på väggen eller direkt ljus där det passar dig. Njut av dessa lampor som har ett unikt sätt att lysa upp och skapa en härlig atmosfär för mindre, upp till 80 % mer energieffektivt och kostnadseffektivt året runt. Den perfekta LED-vägglampan i olika stilar och med olika ljus kommer definitivt skapa den perfekta belysningen i vilket rum som helst.

Behöver du hjälp eller råd när det kommer till LED-vägglampor?

På lamporochljus.se finns det alltid någon redo att hjälpa dig med att hitta den perfekta LED-vägglampan. Du kan kontakta oss måndag till fredag mellan 10:00 och 17:00 (lunchstängt: 12:00-12:30) via mail och telefon. Vi erbjuder gratis rådgivning och hjälper dig att hitta den perfekta lampan.

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna