LED plafond

LED-taklampor för användning både inomhus och utomhus!

Vårt utbud av LED-taklampor är inte bara långvariga och energieffektiva men är också vackert designade så de passar in till din inredning. Våra taklampor levereras med kraftfull LED-belysning perfekt för ditt kök, vardagsrum, sovrum, badrum eller för dina utomhusbehov! Ett brett sortiment av LED-taklampor som passar alla utrymmen och vi har ett stort utbud av olika storlekar och färger samt vissa av våra LED-taklampor kommer med fjärrkontroll så att du kan byta från varmvit till kallt vitt ljus eller styra ljusintensiteten från soffan. Detta och mycket mer att välja mellan, då LED-taklampor är must have i alla rum!

LED plafond
1-36 av 639 artiklar.
Filter
Sätt fallande sortering
Page
  • Gratis frakt över 1000 kr
  • 30 dagar returrätt
  • Gratis retur 
 1. battre-stamning

 2. Modern-Justerbar-spotlight-'Go'-3---Svart
  Modern Justerbar spotlight 'Go' 3 - Svart
  A++
  1 275,00 kr 1 245,00 kr
  Mer information
1-36 av 639 artiklar.
Filter
Sätt fallande sortering
Page

LED-plafond

LED-lampor har blivit en av de mest viktiga ljuskällorna både för inomhus- och utomhusbruk. Du hittar ett brett sortiment LED-plafonder på lamporochljus.se som passar just dina behov, plafonder som redan kommer med LED-lampor eller de plafonder som passar för LED-lampor. Energieffektiva, energisnåla lampor med längre hållbarhet och bättre ljus än en konventionell lampa, LED-plafonder är ett måste i ditt hem. Stilar och designs som passar alla hem eller kontor, kolla in vårt sortiment nu!

LED-plafonder och hållbarhet går hand i hand.

Vårt sortiment av LED-plafonder är inte bara funktionella och effektiva, de är också snyggt designade för att passa ditt hem eller kontor, från moderna och stilrena till industriella och art deco-designs. Plafonder som kommer med kraftfulla LED-lampor och fjärrkontroll som låter dig anpassa ljuset från soffan, RGB färgskiftande lampor för att ha olika färger i ditt vardagsrum eller sovrum. LED-plafonder med dimmerfunktion låter dig kontrollera ljusintensiteten utan att du behöver oroa dig för hållbarheten eller utsläpp av värme från LED-lamporna. Njut av dessa lampor som har ett unikt sätt att lysa upp och skapa en härlig atmosfär för mindre, upp till 80 % mer energieffektivt och kostnadseffektivt året runt. Den perfekta LED-plafonden i olika stilar och med olika ljus kommer definitivt skapa den perfekta belysningen i vilket rum som helst.

Behöver du hjälp eller råd när det kommer till LED-plafonder?

På lamporochljus.se finns det alltid någon redo att hjälpa dig med att hitta den perfekta LED-plafonden. Du kan kontakta oss måndag till fredag mellan 8:00 och 17:00 via mail och telefon. Vi erbjuder gratis rådgivning och hjälper dig att hitta den perfekta lampan för just dig.

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna