LED plafond

LED-taklampor för användning både inomhus och utomhus!

Vårt utbud av LED-taklampor är inte bara långvariga och energieffektiva men är också vackert designade så de passar in till din inredning. Våra taklampor levereras med kraftfull LED-belysning perfekt för ditt kök, vardagsrum, sovrum, badrum eller för dina utomhusbehov! Ett brett sortiment av LED-taklampor som passar alla utrymmen och vi har ett stort utbud av olika storlekar och färger samt vissa av våra LED-taklampor kommer med fjärrkontroll så att du kan byta från varmvit till kallt vitt ljus eller styra ljusintensiteten från soffan. Detta och mycket mer att välja mellan, då LED-taklampor är must have i alla rum!

LED plafond
235 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
  • Gratis frakt över 1000 kr
  • 30 dagar returrätt
  • Gratis retur 
 1. Taklampa-mässing-inkl-LED-2700---5000K---Odile
  Taklampa mässing inkl LED 2700 - 5000K - Odile
  A+
  5 059,00 kr 4 549,00 kr
  Mer information
 2. Interiörveckor

 3. Modern-taklampa-flerfärgad-inkl.-LED---Sjaak-S
  Modern taklampa flerfärgad inkl. LED - Sjaak S
  A+
  3 399,00 kr 3 029,00 kr
  Mer information
 4. Modern-taklampa-svart-inkl.-LED---Sjaak-S
  Modern taklampa svart inkl. LED - Sjaak S
  A+
  3 195,00 kr 2 829,00 kr
  Mer information
 5. Modern-taklampa-trä-inkl.-LED---Sjaak-S
  Modern taklampa trä inkl. LED - Sjaak S
  A+
  3 195,00 kr 2 829,00 kr
  Mer information
235 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

LED-plafond

LED-lampor har blivit en av de mest viktiga ljuskällorna både för inomhus- och utomhusbruk. Du hittar ett brett sortiment LED-plafonder på lamporochljus.se som passar just dina behov, plafonder som redan kommer med LED-lampor eller de plafonder som passar för LED-lampor. Energieffektiva, energisnåla lampor med längre hållbarhet och bättre ljus än en konventionell lampa, LED-plafonder är ett måste i ditt hem. Stilar och designs som passar alla hem eller kontor, kolla in vårt sortiment nu!

LED-plafonder och hållbarhet går hand i hand.

Vårt sortiment av LED-plafonder är inte bara funktionella och effektiva, de är också snyggt designade för att passa ditt hem eller kontor, från moderna och stilrena till industriella och art deco-designs. Plafonder som kommer med kraftfulla LED-lampor och fjärrkontroll som låter dig anpassa ljuset från soffan, RGB färgskiftande lampor för att ha olika färger i ditt vardagsrum eller sovrum. LED-plafonder med dimmerfunktion låter dig kontrollera ljusintensiteten utan att du behöver oroa dig för hållbarheten eller utsläpp av värme från LED-lamporna. Njut av dessa lampor som har ett unikt sätt att lysa upp och skapa en härlig atmosfär för mindre, upp till 80 % mer energieffektivt och kostnadseffektivt året runt. Den perfekta LED-plafonden i olika stilar och med olika ljus kommer definitivt skapa den perfekta belysningen i vilket rum som helst.

Behöver du hjälp eller råd när det kommer till LED-plafonder?

På lamporochljus.se finns det alltid någon redo att hjälpa dig med att hitta den perfekta LED-plafonden. Du kan kontakta oss måndag till fredag mellan 8:00 och 17:00 via mail och telefon. Vi erbjuder gratis rådgivning och hjälper dig att hitta den perfekta lampan för just dig.

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna