För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Golvlampor retro

Köpa golvlmpor i retro stil? Du kommer hittalamporochljus ett stort urval av vintage golvlampor i sortimentet. Ta en titt på vår webshop, vi kanske har den vintage golvlampa du letar efter! Beställ redan idag och få hem den nya favoriten inom kort!
Golvlampor retro
41 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
41 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Vintage golvlampor: en riktig stämningsskapare

Om du letar efter en retro golvlampor som kommer att ge dig en nostalgisk känsla och som tar dig tillbaka till svunna dagar, då måste du lägga till en vintage golvlampa från lamporochljus till din inredning! Vi tillhandahåller vintage golvlampor som ger ditt vardagsrum, kök, sovrum, matsal eller hall en unik vintageatmosfär.

Anledningen till att vintagegolvlampor är så populära i hushållen är för att de inte är permanent fästa i en vägg eller i taket och du kan därför fortsätta experimentera och variera var du placerar din retrogolvlampa. Du kan till exempel skapa en trevlig läshörna i ditt vardagsrum med en klassisk retrovibb genom att välja en av vintagegolvlamporna från vår Granny-kollektion. Se alla retrolampor online. Ta en titt på våra retro pendellampor och retro bordslampor också!

Behöver du hjälp med att hitta rätt retrogolvlampa?

Att hitta rätt vintage golvlampa för ditt hem är inte lätt. Vi hjälper dig gärna i ditt letande efter rätt retro golvlampor. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Tillsammans hittar vi den perfekta vintage golvlampan för dig!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna