Bordslampa retro

En bordslampa i retro stil är ett unikt föremål i din interiör. Retro bordslampor passar bra in i en modern, industriell eller botanisk inredning. Genom att kombinera din personliga boendestil med en vintage bordslampa ger du ditt hem en unik twist!
Bordslampa retro
9 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
9 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Skaffa din bordslampa i retro stil

En bordslampa kan fungera som läslampa, men är även funktionell på matbordet och kan vara väldigt användbar som skrivbordslampa. Moderna bordslampor som vi erbjuder på passar lamporochljus alla rum i ditt hem och förser ditt hem med både funktionell och stämningsbelysning. Ta en titt på vår webshop och hitta retro bordslampan som kommer att fullända din inredning! Letar du inte bara efter en vintage bordslampa? Ta då även en titt på alla retrolampor och kombinera din retro bordslampa med en av våra retro taklampor.

Stilfullt tillbaka i tiden med retro bordslampor

Det fina med en vintage bordslampa är att du kan flytta den till vilket bord som helst i vilket rum som helst i ditt hus. Detta gör att du kan fortsätta att kombinera dina inredningsdetaljer med din retro bordslampa. Några av våra vintage bordslampor kommer även med dimmerfunktion så att du enkelt kan bestämma ljusmängden och därmed atmosfären själv!

Kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta bordslampan?

Hos lamporochljus förstår vi att det inte är lätt att hitta en vacker retro bordslampa för din inredning. Vi hjälper dig mer än gärna att hitta en retro bordslampa som passar dig. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Med vår hjälp hittar vi den perfekta retro bordslampan för dig!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna