För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Moderna bordslampor

Vill du köpa vacker och moderna bordslampor? lamporochljushar valt ut ett brett utbud av moderna och samtida bordslampor speciellt för dig! Vi har lampor i alla stilar, färger och former som bara väntar på att lysa upp din vardag när det är mörkt.
Moderna bordslampor
143 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
143 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Moderna bordslampor, snygga och funktionella

En bordslampa i modern stil är alltid ett bra val. De moderna bordslamporna på lamporochljus är, precis som designbordslampor, lätta att kombinera med olika boendestilar och skapar direkt atmosfär i hemmet. Alla moderna lampor från vårt sortiment är därför lätta att integrera i din favoritstil!

Moderna bordslampor är användbara

En bordslampa kan fungera som läslampa men är även funktionell på matbordet och kan vara väldigt användbar som skrivbordslampa. Moderna bordslampor som vi erbjuder på lamporochljus passar alla rum i ditt hem och förser ditt hem med både funktionell och stämningsbelysning. Ta en titt på vår webshop och hitta bordslampor i modern design som kommer att fullända din inredning! Ta även en titt på våra industribordslampor om du letar efter en lampa som gör ditt hem lite mer robust.

Behöver du hjälp med att hitta rätt modern bordslampa?

Att hitta rätt modern bordslampa kan vara en svår uppgift. Vi hjälper dig gärna att hitta de moderna lampor som passar dig. Kontakta gärna vår kundtjänst och ställ dina frågor om moderna bordslampor. Tillsammans hittar vi den perfekta klassiska bordslampan för dig!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna