För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Bordslampa design

Vill du ha vackra bordslampa design till ditt hem? Pålamporochljus vi har valt ut det största utbudet av designbordslampor speciellt för dig! Bordslampor ger stämningsljus till ditt nattduksbord eller skrivbord och kan även fungera som en läslampa.
Bordslampa design
73 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
73 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Design bordslampa för alla livsstilar

Med en av våra designerbordslampor kan du förvandla ditt sovrum eller matsal till ett paradis. Vi har moderna designbordslampor men även rustika, klassiska och industriella varianter i sortimentet. Många av dessa designbordslampor har en dimmerfunktion som gör att du kan kontrollera ljusets ljusstyrka. Nästan varje designbordslampa som vi säljer lämpar sig för LED-belysning eller säljs endast inklusive LED, vilket gör varje bordslampa hållbar!

Hittar du inte de perfekta bordslamporna design?

Att hitta rätt bordslampa (designer) är inte lätt eftersom på lamporochljus vet vi det bättre än någon annan. Vi hjälper dig gärna att hitta alla designlampor som passar just dig. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Tillsammans hittar vi den perfekta designbordslampan!
Utöver en bordslampa kan du även enkelt beställa designer taklampor och designer taklampor online. Lamporochljus har alltid mer än 3 000 lampor i lager. Beställde idag, skickas nästa arbetsdag!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna