Få minst 15 % rabatt på allt*

Bordslampa glas

Letar du efter en cool bordslampa i glas? Snyggt lus betyder mycket! Pålamporochljus vi har valt ut ett brett sortiment av bordslampor i glas, speciellt för dig! Med rätt ljus gör man intryck, intryck som varar länge. Att välja rätt är enkelt hos oss.
Bordslampa glas
Valda filter
64 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
64 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Här kan du handla bordslampa i glas

Från klassiskt och lantligt till retro och modernt, bordslampa i glas är lämpliga för alla typer av interiörer och alla boendestilar, utöver det kan de också göras mer ekonomiska genom att installera LED-belysning. Komplettera din inredning med en glasbordslampa frånlamporochljus!

En bordslampa i glas ger atmosfär till alla dina rum

En designbordslampa i glas förser ditt vardagsrum, matsal, sovrum eller kök med stämningsfullt och mjukt ljus. Bordslampor i glas från lamporochljus finns med eller utan lampskärm och många har en dimningsfunktion som gör att du enkelt kan bestämma atmosfären i rummet. Ta en titt på vår webbshop där du hittar alla glasljus du letar efter!

Behöver du hjälp med att hitta en passande glasbordslampa?

Att hitta rätt bordslampa är inte lätt och det vet vi på lamporochljus bättre än någon annan. Vi hjälper dig gärna att hitta klassiska bordslampor som är perfekta för dig. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Tillsammans kommer vi garanterat att hitta den perfekta glasbordslampan för dig!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna