För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Tyglampor

Tyglampor är känt för att skapa en stämningsfull och klassisk look. En tyglampa ger värme och ger en mjuk touch till din interiör. Pålamporochljus vi har valt ut de vackraste lampskärmarna i tyg åt dig. Med dessa skapar du enkelt en mysig stämning.
Tyglampor
962 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
962 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Speciellt utvalda tyglampor

Att lägga till en lampa i tyg till din inredning gör rummet varmt. Den dämpar också ofta ljud, vilket kan vara väldigt behagligt i ett stort rum. Tyglampor kommer väl till pass här. De är inte bara väldigt varma på grund av strukturen, utan skapar också atmosfär i rummet. Speciellt när belysningen är dimbar!

Olika tyglampor

Lampa med tyg finns i olika former, storlekar för alla olika livsstilar. Hos lamporochljus har vi ett brett sortiment av pendellampor i tyg, vägglampor och lampor i tyg. Inte trött på armaturen men trött på skuggan? Vi har även lampskärmar i tyg som du bara behöver fästa på din lampa. För att få det att se ut som nytt.

Behöver du hjälp med att hitta den perfekta tyglampan?

En tyglampa ser bra ut i din inredning, men det kan vara väldigt svårt att hitta den perfekta. Vi hjälper gärna till. Kontakta vår kundtjänst De kan ge dig råd om det bästa tygljuset för din inredning.

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna