Lampor trä

Letar du efter lampor i trä? Pendellampan i trä är den mest eftertraktade typen av träbelysning. Du skapar atmosfär i din inredning med en riktigt fin pendellampa. På grund av sin enkla karaktär ger en lampa av trä ditt rum en unik känsla som bygger vidare på din personliga inredningsstil.
Lampor trä
257 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
  1. veckoerbjudanden

257 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

En trälampa: passar alla hemstilar

Alla lampor i träfrån lamporochljus kommer i olika stilar som på sitt sätt passar alla typer av interiörer. Du kan välja en modern, design, klassisk, industriell eller en rustik trälampa beroende på stilen på din inredning. I vårt sortiment kan du hitta pendellampor i trä samt vägglampor i trä och golvlampor i trä. Du kan också välja minimalistisk lampa i trä med ram. Vill du ha ett riktigt blickfång? Ta då en titt på våra ljuskronor, lampa av trä.

Behöver du hjälp med att hitta din perfekta trä lampa?

Att hitta en vacker trälampa är inte lätt, det vet vi bättre än någon annan på lamporochljus. Vi är mer än villiga att hjälpa dig i ditt sökande efter det perfekta träljuset. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Tillsammans kommer vi garanterat att hitta den perfekta träbelysningen.

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna