För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Touch lampor

Touch lampor är mycket enkla att använda. Du behöver inte leta efter strömbrytaren varje gång! En knapptryckning räcker för att tända och släcka peklampan eller för att dämpa ljuset. Pålamporochljus vi har ett brett sortiment av beröringsljus.
Touch lampor
63 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
63 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Bekvämligheten med en touchlampa

Att hitta ljusströmbrytaren på natten är inte längre ett problem med en lampa med touchfunktion. Dessutom behöver du inte längre slingra dig för att nå ljusströmbrytaren från din säng, kontorsstol eller bekväma soffa. Med touch lampor säger namnet allt, du behöver bara röra lampan för att tända eller släcka den. Lampor med touchfunktion har ofta en dimningsfunktion. Genom att röra armaturen flera gånger kan du justera ljusstyrkan på ljuset efter behov!

I lamporochljus sortiment hittar du olika touchlampor. Du kanske bara tänker på en bordslampa just nu, men vi har även pendel- och vägglampor med touchfunktion. Dessa pekljus manövreras även utan strömbrytare. Från touch-golvlampor till bordslampor och från touch-pendellampor till vägglampor: allt är här!

Beställ din touch-lampa online

Du kan beställa din touch-lampa på lamporochljus. |Se pekljus online och välj från vårt omfattande sortiment. Kan du inte bestämma dig? Vår erfarna personal hjälper dig gärna i ditt sökande efter en beröringslampa. Kontakta oss gärna via telefon, e-post och livechatt om du har några frågor eller vill ha skräddarsydd rådgivning om touchbelysning.

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna