För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Indirekt belysning

Indirekt belysning är det perfekta komplementet till direkt belysning. Detta skapar en attraktiv accentuering av utrymmet. Rätt ljus är vktigt. Upptäck utbudet av indirekt belysning frånlamporochljus och beställ snabbt och enkelt online redan idag!
Indirekt belysning
391 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
391 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Vad är indirekt belysning?

Indirekt belysning är bra för dina ögon. Detta ljus lyser aldrig direkt in i dina ögon utan sprids genom rummet via väggar eller tak. Omgivningen reflekterar ljuset, till exempel via bordslampor eller up- och downlights. Ljuset är mjukt, utan för mycket kontrast mellan ljus och skugga. För att få lika mycket ljus med indirekt belysning tak som med direkt belysning behöver du fler och starkare glödlampor. Dessutom fungerar indirekt ljus bäst med ljusa, släta väggar och tak. Så tänk noga på rätt ställen att hänga på eller placera din indirekta belysning.

Indirekt belysning används främst för att skapa mer atmosfär till ett rum. Det hjälper dig också att hålla fokus hela dagen. Det finns en anledning till att det ofta används på kontor och skolor. Egentligen är kombinationen av direkt och indirekt ljus idealisk för både en atmosfärisk och funktionell interiör. Du behöver till exempel direkt ljus i köket där du kan använda en stark ljusstråle, eller i form av läslampor för att läsa en bra bok.

Rätt lampa för indirekt ljus

Letar du efter rätt/rätt ljus för indirekt ljus? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Kontakta oss gärna för råd eller mer information eller beställ direkt online på lamporochljus!

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna