För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Grön lampa

Letar du efter grön lampa? Då har du kommit rätt pålamporochljus ! Grönt ljus känns hemma i din rustika, moderna eller industriella interiör. Med rätt ljus skapar du rtt stämning i hemmet. Välj dina favorit gröna ljus och skapa en vacker plats.
Grön lampa
81 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
81 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Grön lampa för varje boendestil

Gröna lampor från lamporochljus finns i olika former och storlekar. Ett grönt ljus kan ge mervärde i din matsal, vardagsrum, kök eller sovrum. Grönt är en mycket uppfriskande och organisk färg som kommer att skapa en trevlig atmosfär i din inredning. Med ett grönt bågljus i ditt vardagsrum har du till exempel ett väldigt fint blickfång utan att det tar för mycket plats.

Våra lampa grän fungerar bra i alla interiörer! Det spelar ingen roll vilken inredningsstil du har, vi har industriella, moderna, rustika och retrolampor i grönt. Vill du ha något riktigt unikt i ditt hem? Se då om någon av våra gröna designlampor passar dig. Vi har även fina gröna lampskärmar och taklampor. Ta en titt runt i vår webbshop så kanske du stöter på det där gröna ljuset du letade efter! Vi har gröna lampor i olika färger som mint, oliv och mörkgrönt.

Kan vi hjälpa dig att hitta gröna lampor?

Hos lamporochljus är vi medvetna om att det kan vara svårt att hitta en blå glödlampa. Vi vill gärna hjälpa dig att göra det bästa valet av blåljus för ditt hem. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Tillsammans med oss kommer du garanterat att hitta det perfekta gröna ljuset!

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna