Bambu lampor

Vill du skapa en mysig atmosfär i ditt hem med en bambulampa? Inga problem! Rätt bambulampor ger ett varmt och omgivande ljus i hemmet. Det beror dels på att ljuset sprids fint av öppningarna i bambun och dels för att ljuset i sig är ett riktigt blickfång!
Bambu lampor
39 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
  1. veckoerbjudanden

39 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Lampor i bambu i olika prisklasser

Lampa i bambu är tillbaka på ett stort sätt. Det är därför du hittar en mängd olika bambu lampor pålamporochljus. En bambu lampa är helt hemma i en lantlig eller "organisk naturlig" livsstil. Det ger dig en omedelbar semesterkänsla!
En bambulampa kan också användas som en mjuk kontrast i en modern inredning. Flätad bambu ger en varm, inbjudande känsla. Det unika skenet skapar speciella, dekorativa ljusmönster i rummet. Inte överraskande, på kan lamporochljus du hitta bambulampor och armaturer i alla möjliga stilar, från bambu taklampor till bambu taklampor och bambu bordslampor.

Beställ bambuljus

Har du blivit kär i det naturliga utseendet på bambuljus? Beställ din favoritbambulampa enkelt online. En av våra medarbetare hjälper dig gärna med skräddarsydda råd.
När det kommer till bambulampor vet vi vilka färger, stilar, märken och former som finns och vi vet exakt vilken bambulampa som passar bäst i vilket rum. Du kan kontakta oss utan förpliktelser sex dagar i veckan.

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna