För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Vägglampa retro

En vägglampa i retro stil i stil med 1930-, 1960- eller 1970-talen skapar omedelbart atmosfär och karisma i din inredning. Se vårt omfattande utbud av vintage vägglampor och beställ din favorit retro vägglampa enkelt online. Den kommer hem till dig snart efter vi fått beställningen.
Vägglampa retro
28 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
28 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

En vägglampa i retro stil för extra stämning

Vintage eller retro vägglampor är designade i den stil som var populär på den tiden. Och den här stilen är nu också otroligt populär. Det gör en retro vägglampa till en tidlös investering. Lyckligtvis har dagens vintage vägglampor moderna ledningar, så du behöver inte oroa dig för det som härstammar från förr. De kommer till och med med en energisnål LED-lampa!

Nuförtiden behöver du inte skämmas över att hänga en retro vägglampa. Vintage är helt trendigt igen! Oavsett om du har en komplett vintageinredning eller om du skulle vilja ge din moderna inredning en vågad vintage twist så kommer du att lyckas med vägglamporna från lamporochljus. Vintage eller retro vägglampor kan också kombineras med industrilampor eller med klassiska/antika vägglampor. Denna vågade kombination är en garanterad succé!

Beställ retro vägglampor enkelt

Har du sett en vacker vintagevariant i vårt breda sortiment av vägglampor? Du kan enkelt beställa denna vägglampa online. Med mer än 3 000 lampor i lager har vi inte bara ett brett utbud av vintage vägglampor, utan vi kan också garantera en snabb leveranstid. Se alla retrolampor när det passar dig och gör ett val. Behöver du hjälp? Kontakta gärna vår kundtjänst! Vi hjälper dig gärna!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna