Pendellampor vardagsrum

Letar du efter pendellampor för vardagsrum? Pålamporochljus du har kommit till rätt ställe! En taklampa i vardagsrummet fångar ofta blickarna, så lite tid bör definitivt läggas på att välja en. Rätt lampa är avgörande. Vi hjälper dig gärna!
Pendellampor vardagsrum
725 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
  1. veckoerbjudanden

725 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Pendellampor för vardagsrum: i fokus

Du spenderar det mesta av din tid i vardagsrummet. Det är därför det är väldigt viktigt att välja bra takpendel för vardagsrum. Du kan skapa rätt atmosfär i ditt vardagsrum med rätt taklampor. Hos lamporochljus hittar du ett brett utbud av taklampor. Bestäm vilket resultat du vill uppnå med taklampan i ditt vardagsrum och välj din taklampa därefter. Detta gör ditt vardagsrum till ett attraktivt rum där du gärna spenderar mycket tid.

En taklampa i vardagsrummet eller flera?

I ett något mindre vardagsrum räcker det ofta med en taklampa. Häng den centralt så att ljuset fördelas väl. För större vardagsrum kan du enkelt välja flera taklampor. Du kan till exempel placera stora taklampor ovanför matbordet samt över sittgruppen. Eller så kan du välja att sprida flera mindre taklampor i vardagsrummet. Tänk på kombinerade taklampor där glödlamporna kanske hänger på samma höjd eller inte. Häng en eller flera små hänglampor ovanför din läshörna eller använd dem för att lysa upp ett konstverk. Fördela alla dina ljuspunkter, inklusive vägg-, golv- och bordslampor, jämnt i rummet. På så sätt tänds varje hörn på ett lämpligt sätt och du får en trevlig atmosfär i vardagsrummet.

Välj stilen på din hänglampa för vardagsrummet

Vilken stil ditt vardagsrum än har så finns det en hängande lampa för det. Vi har snygga, moderna taklampor i vardagsrummet för ditt moderna, skandinaviska eller minimalistiska hem. Eller så kan du välja en robust taklampa i metall eller betong för ditt industriella vardagsrum. Ta också en titt på de retro eller rustika taklamporna om ditt hem är inrett i denna stil. Tänk på frågor som dimbarhet, typ av ljuskälla eller till exempel en touchfunktion. Din hängande lampa är en central punkt i ditt vardagsrum. Väljer du dem noggrant får du en stilren inredning! Se vårt utbud av taklampor för vardagsrum online eller titta på alla taklampor och all vardagsrumsbelysning för att se vilka lampor vi erbjuder, inklusive taklampor tillvardagsrummet!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna