Takpendel mässing

Letar du efter en takpendel i mässing eller guld? Ta en titt pålamporochljus för det största urvalet av pendellampor i guld. En taklampa i guld ger din interiör en unik twist. Tveka inte och gå till guldhängande lampor frånlamporochljus .
Takpendel mässing
118 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
  1. veckoerbjudanden

118 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Takpendel i mässing eller guld för varje stil och atmosfär 

Även när det gäller pendellampa i mässing eller guld gjort comeback. Med gyllene taklampor kan du skapa den atmosfär du vill. Till exempel, går du för den chica stilen med Hollywoods tjusning? Välj sedan en hänglampa där guldet reflekterar ljuset vackert. En modern, snygg hänglampa med guld är varianten där utsidan är till exempel svart och insidan av hänglampan är guld.

I vårt sortiment hittar du även hängande taklampor med mässing eller guld som har ett helt annat utseende. Våra orientaliska taklampor med lampskärm i guld/mässing ger en speciell ljusfördelning. Oavsett smak och livsstil är du alltid på rätt plats med en hängande lampa i guld/mässing!

Beställ hänglampor i guld/mässing online

Hos kan lamporochljus du enkelt beställa dina hänglampor med mässing eller guld online. Vi har mer än 3 000 lampor i lager som standard. Vår kundtjänst hjälper dig också gärna att hitta din perfekta taklampa i guld eller mässing eller taklampa med guld. Har du några frågor om vår gyllene belysning? Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Tillsammans med oss kommer du garanterat att hitta det perfekta gyllene eller mässingsljuset!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna