För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Lampskärmar retro

Ta in den nostalgiska känslan av mormors vardagsrum i ditt hem med lampskärmar i retro stil. Vintagestilen är tillbaka igen och ingen är gladare än oss. Pålamporochljus , hittar du ett brett utbud av retro lampskärmar. Välj den som passar dig bäst.
Lampskärmar retro
15 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
15 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Vintage eller retro lampskärmar för din inredning

Redo för en retro eller vintagetwist för din inredning? Ta sedan bort lampskärmen från din nuvarande armatur och byt ut den mot en retro lampskärm! Så här gör du din moderna golvlampa, bordslampa eller taklampa vintage. Du behöver inte gå till välgörenhetsbutiken för att introducera en retrostil i ditt hem. Hos lamporochljus säljer vi även retro lampskärm och vintage bordslampor. Nyfiken på vilka andra retrolampor vi säljer? Se alla retrolampor på vår hemsida.

Vintageartiklar och kläder är tillbaka, och det syns i levande stilar. Återvinningen av föremål spelar också en stor roll. Alla returnerade lampor och lampskärmar säljs i våra outletbutiker för att undvika slöseri. Till ett bra pris såklart. Du hittar även lampskärmar i retro- och vintagestil där.

Behöver du hjälp med att hitta lampskärmar i retro stil?

Inte helt säker på vilken vintage lampskärm du letar efter? Vår kundtjänst står redo att hjälpa dig! De hjälper dig gärna att hitta den perfekta retro lampskärmen. De kan också allt som finns att veta om beslag. Detta gör att du kan återanvända armaturen till ditt nuvarande ljus genom att helt enkelt montera en ny vintage lampskärm. Kontakta oss via mail, telefon eller chattfunktionen. Tveka inte!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna