För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Vita bordslampor

Letar du efter vita bordslampor? Pålamporochljus hittar du vita bordslampor i olika typer, storlekar och boendestilar. Du kommer garanterat att hitta den vita bordslampan du letar efter! Dessutom är vår sida full av inredningsinspiration.
Vita bordslampor
31 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
31 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Neutral vita bordslampor

Färgen vit är både neutral och modern, därför är våra vita bordslampor bland de mest populära i sin färgkategori. Vår bordslampa i vit färg är idealiska som läslampa, skrivbordslampa eller till matbordet. Tillför behagligt och stämningsfullt ljus till dina vardagsrum med en vit bordslampa från lamporochljus!

Stämningsfulla vita bordslampor i alla boendestilar

Vit är en väldigt populär färg och krockar inte med någonting. Därför passar våra vita bordslampor för alla typer av interiörer. Från moderna bordslampor till retro. Alla vita lampor från lamporochljus är en perfekt match för varje hem! Väljer du att köpa en vit bordslampa med dimmerfunktion kommer du att kunna styra i vilken utsträckning du vill ha bordet upplyst. Vitt har aldrig varit så mångsidigt!

Hittar du inte den perfekta vita bordslampan?

Vi kan hjälpa! Att hitta rätt bordslampa är inte lätt och det vet vi på lamporochljus bättre än någon annan. Som tur är hjälper vi dig mer än gärna att hitta de vita bordslamporna som passar just dig. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Tillsammans hittar vi de perfekta vita bordslamporna för dig!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna