För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Bordslampor trä

Förse ditt vardagsrum, matsal, sovrum eller kök med stämningsfullt, mjukt ljus med bordslampor i trä. Pålamporochljus vi har valt ut det bredaste sortimentet av lampor speciellt för dig. Ta en titt i vårt sortiment för den perfekta bordslampan i trä!
Bordslampor trä
12 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
12 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

En vacker bordslampa i trä för ditt hem

En bordslampa i trä är inte bara en bordslampa av trä. Urvalet är stort! Från en bordslampa i trä med eller utan lampskärm till en lampa med dimningsfunktion som låter dig bestämma atmosfären i ditt hem. Från modernt och lantligt till retro och industriellt:en trä bordslampa finns tillgänglig för alla typer av interiörer och boendestilar.

Vill du inte bara ha en lampa med ett slitstarkt träutseende, utan även en som är riktigt prisvärd? Utrusta dem sedan med LED-belysning. Komplettera din inredning med en glasbordslampa från lamporochljus! En pendellampa i trä är till exempel vacker ovanför ditt rustika matbord. Du har även vackra industriella bordslampor i trä i sortimentet från lamporochljus! Se alla trälampor enkelt online.

Har du inte hittat de perfekta bordlampor i trä än?

Vissa bordslampor är idealiska för nattduksbordet eller skrivbordet. Efter att ha sett alla trälampor vet du förmodligen vad som passar dig bäst. Kan du fortfarande inte hitta rätt bordslampa i trä? Vi hjälper dig gärna att hitta de lampor som passar just dig. Kontakta gärna vår kundtjänst via chattfunktionen, via telefon eller via mail så svarar vi på alla dina frågor. Tillsammans med oss hittar du den perfekta trälampan!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna