Bordslampa betong

Bordslampor av betong är den senaste trenden. Pålamporochljus vi har lagt de senaste modellerna av bordslampor i betong online åt dig. Snygga och redo att levereras! Få din interiör att se robust och industriell ut med en bordslampa i sten.
Bordslampa betong
5 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
5 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Bordslampa i betong: tuffa, industriella, tidlösa

Det robusta, industriella utseendet hos bordslampor i betong är tilltalande. Den trendiga, minimalistiska betongen gör bordsbelysningen till en accessoar som gör varje inredning speciell. Det fina med ett sådant dekorativt föremål är att bordslampan i betong ofta kombinerar rå betong med varmt trä eller fint glas. Detta gör det hela mycket varmare, mer lekfullt och mjukare. Det fina med bordslampor i sten är att de kan användas både inomhus och utomhus. Grå betong är tidlös och bordslampans rena, enkla linjer matchar alla andra tillbehör, färger och stilar i hemmet.
Använd en stor bordslampa i sten för flera ändamål. Självklart, som namnet antyder, som bordslampa men också för stämningsfullt ljus i hallen eller funktionellt ljus på ditt skrivbord. Den är även vacker i vardagsrummet, i läshörnan eller i sovrummet som belysning på ditt nattduksbord. Utseendet på bordslampor i betong är inte bara mångsidigt utan också funktionellt!

Beställ en bordslampa i sten

Hos lamporochljus hittar du alla typer av coola lampor, inklusive en bordslampa i stenbetong men även en pendellampa i stenbetong. Var och en är riktiga stämningsskapare som är lätta att beställa online. Du kan enkelt filtrera vårt sortiment och hitta ljuset som uppfyller alla dina behov. Har du fortfarande frågor? Känn dig välkommen att kontakta oss!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna