Kablar

Lampsladdar i mer än 10 olika färger!
Vill du skrädarsy och ändra det övergripande utseendet på en befintlig lampa? Ta en titt på vår samling av olika färgade och texturerade lätta kablar för att lägga till karaktär i din inredning

Kablar
7 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
  • Gratis frakt över 1000 kr
  • 30 dagar returrätt
 1. Kabelvit---Storm
  Kabelvit - Storm
  På lager
  70,95 kr
  Mer information
7 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Kablar

Ett stort sortiment av snygga och ljusa sladdar i olika färger och storlekar. Ge din lampa en ny look med antingen en flätad, vanlig, stål eller klar sladd! Sladdar är perfekta för att förlänga höjden på en lampa eller om du helt enkelt vill ändra designen på gammal lampa till den färg som passar dig bäst! Med våra låga priser har du möjlighet att köpa de antal meter som du behöver genom att enkelt lägga till längden på kabeln till din order. Från två-ledade till tre-ledade, dubbelisolerade flexsladdar - vi har sladdarna som du behöver. Bli inspirerad av våra egna lampor där vi använder samma sladdar till vissa taklampor! Perfekt sladd för att addera stil och design till dekorationsbelysningen till din inredning!

Behöver du hjälp eller råd?

På lamporochljus.se finns alltid någon redo att hjälpa dig. Du kan kontakta oss måndag till fredag mellan 10:00 och 17:00 (lunchstängt: 12:00-12:30) via mail och telefon. Vi erbjuder gratis rådgivning och vi finns här för att hjälpa dig!

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna