Elektronik

Vi har många olika typer av strömbrytare!
Letar du efter en viss strömbrytare till din nya lampa? Vi har ett stort erbjud av strömbrytare för att komplettera din lampa, från väggkontakter, timers och twilight switchar.

Elektronik
4 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
4 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Elektronik

Till vissa lampor behöver du extra tillbehör för att komplettera lampan, så varför inte handla allt du behöver på en och samma plats? Om du köper en LED-glödlampa med dimmerfunktion kommer du behöva en elektronisk dimmerbrytare som finns här för ett enkelt köp. För 12V-lampor har vi de rätta transformatorerna som passar lamporna samt plug in LED drivers som kommer i två olika wattal. Inbyggda PIR-sensorer till din belysning inomhus är perfekt inne på ett kontor eller på ett gemensamt område eftersom de är rörelsekänsliga, detta tillsammans med våra plafonder eller vägglampor. Vad sägs annars om en väggmonterad PIR-sensor till din belysning utomhus som en del av din säkerhetsbelysning? Plug in-brytare med dimmerfunktion för bordslampor och golvlampor till markkontakt att ha utomhus, stilrena och enkla designs som passar perfekt med dekorationsbelysningen utomhus! När du behöver utrymme eller har snedtak, vad sägs om takplattor som täcker över synliga sladdar och hål? Sätt ihop flera taklampor eller plafonder som passar din stil och inredning. Börja handla rekommenderade elektriska tillbehör hos oss idag!

Behöver du hjälp eller råd?

På lamporochljus.se finns alltid någon redo att hjälpa dig. Du kan kontakta oss måndag till fredag mellan 10:00 och 17:00 (lunchstängt: 12:00-12:30) via mail och telefon. Vi erbjuder gratis rådgivning och vi finns här för att hjälpa dig!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna