För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Fasadbelysning

Fasadbelysning finns i alla former och storlekar. Det är lika bra, eftersom det finns olika användningsmöjligheter för fasadljus.Med det rätta ljuset så belyser du ditt hus på ett snyggt sätt. Du kan enkelt filtrera vårt utbud av fasadljus och hitta rätt!
Fasadbelysning
327 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
327 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Hitta en funktionell fasadbelysning

Behöver du en lampa för att lysa upp ditt husnummer, för att lysa upp nyckelhålet när du kommer hem sent på kvällen eller för att lysa upp verandan vid din ytterdörr, är en funktionell fasadlampa idealisk. En funktionella fasadlampor kan också användas för att du ska känna dig tryggare. Genom att ge vägen till ditt hus tillräckligt med ljus eller genom att lysa upp din port och uppfart. Vi har även fasadbelysning utomhus med sensor som ser till att fasadljuset tänds när det är rörelse. Tack vare sensorn är den dessutom energisnål då fasadljuset inte behöver lysa hela kvällen och natten.

Praktiska fasadarmaturer hittar du garanterat hos lamporochljus. Detta betyder inte att en funktionell lampa inte kan vara dekorativ. Våra fasadlampor finns i många snygga utföranden och material. Dekorativa fasadlampor kan också användas för att vackert lysa upp en bård i din trädgård, för att ge stämningsbelysning till ditt hem eller för att sätta logotypen för din företagslokal i rampljuset.

Beställ fasadbelysning online

Hos lamporochljus har vi mer än 3 000 lampor i lager hela tiden. Vi har även vägglampor för utomhusbruk, inklusive up- och downlights som lyser åt två håll. Tycker du att det är svårt att välja rätt fasadbelysning? Kontakta oss gärna Vi hjälper gärna till.

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna